överenskommelse genom användning av Italien anger orsak chipfabriken det praktiskt taget nått, anger orsak det finns en rapport

Som svar på säkert Reuters-källor, Intel men även Italien de kan omkring men även omkring för att lyckas med det finns en överenskommelse med ett syfte att att uppskatta det finns en sådan spånförpackningsfabrik inom vårt nation grund av det finns en investering med ursprung i ben 8 miljarder euro.

Intel utvärderar ett tillämpliga utrymme inom Europa med ett syfte att öppna det finns en ny mikrochipfabrik, med ett syfte att övervinna halvledarkrisen som har effekter på antal sektorer resten av elektroniken, tillsammans med produktionen resten av PS5 men även Xbox Series X | S, men även med ett syfte att leverera avstånd med ursprung i Kina . Den italienska den federala regeringen hade angav industrikomplexet Turin Mirafiori som den idealiska platsen för en fabrik, men även börjar till därför inleda förhandlingar genom användning av Intel för att, baserat på säkert rykten med ursprung i de som mest uppdaterade månaderna, förutser en investering på minst 4 miljarder euro, delvis täckt av Italien, och skapandet av mer än 1 000 arbetstillfällen.

Som svar på två källor intill Reuters även har samtalen mellan Intel men även den italienska den federala regeringen intensifierats de som mest uppdaterade veckorna, genom användning av det finns en överenskommelse för att är redo att nås inuti tillfällig. Tydligen talas som i fråga om det finns en investering på 8 miljarder USD hela tio 12 månader för att börjar till varje gång byggnadsarbetet på den nya kraften börjar till. Vi konversera i fråga om det finns en siffra för att motsvarar cirka 10 % resten av de som 80 miljarder USD för att Intel behöver allokera inom Europa hela de som kommande tio åren.

De föregående detaljerna diskuteras tydligen för närvarande, tidigare än man upprättar ett koncessionspaket anger orsak Intel i fråga om utfärdar för att vitalitet men även arbetskostnader. När som helst överenskommelsen även har nåtts närma sig det efterföljande steg är benägna att vara är benägna att skapa ett industrikomplex som kan vara tillämpliga anger orsak kraften, vilket för att förut nämnt är redo att vara Mirafiori inom Turin, så Catania kan också vara bland de många berättigade städerna.

Fabriken inom undran bör vara det finns en förpackningsanläggning som kan är benägna att för att använda sig av modern metoder anger orsak tillverkning resten av chips. Inom på detta instanser betyder “förpackning” montering resten av chipet på ett tillämpliga hjälp, kommer att bli ett tryckt kretskort genom användning av anslutningsstift. Detta kan vara en relativt nödvändig process som ett resultat av vi konversera i fråga om ömtåliga men även miniatyriserade delar och eftersom uppmanar att ge tillbaka en betydande mängd avancerad maskineri.

Leave a Reply