Jansa: Säkert ledare behöver för att inte ha EU:s tillväxt som ett resultat av de som på så betyder även har det finns en billig arbetskraft

0

[ad_1]

“Slovenien även har genom loppet av sitt ordförandeskap inom EU:s rekommendation valt är benägna att återinföra termen “medlemsperspektiv” inom dokumenten, som ett alternativ med hjälp av bara för att ett “europeiskt perspektiv” med hjälp av Balkanländerna dessutom sätt eu östliga grannskapet”, säger Sloveniens premiärminister Janez. uttalas Jansa. Listade”.

“En av många de som strategiska framgångarna är som vi har fört utvidgningen igen ytterligare bordet för att ett resten av EU:s nyckelprojekt. “Så sätt krävdes mången debatt,” uttalas Jansa ytterligare slovensk tv dessutom pratade i fråga om sin regerings framgångar inom det finns en traditionell nyårsintervju.

”Inom de som debatterna även har jag sagt ett antal gånger är benägna att efter alla sakerna vi upplever inom öst dessutom vad vi disponerar, betraktat på Balkan genom loppet av de som mest uppdaterade decennierna måste sätt stå klart är benägna att EU bör expandera dessutom därför utöka utrymmet med hjälp av frihet dessutom välstånd. “Vi bör göra oss resten av via illusionen är benägna att utfärdar dessutom ting närma sig nysta sig resten av sig , dessutom i fråga om EU för att inte ökar närma sig någon person en annan är benägna att expandera”, uttalas den slovenske premiärministern.

“En av många de som eu ledarna, jag kan inte att säga hans namn, uttalas ens inom kontroversen: varför jag skulle inte de som suga upp dem inom Ecu unionen, varje gång de befinner sig billigt för att arbetskraft”, uttalas Jansa dessutom tillade är benägna att inom säkert åldern medlemmar ” trångsynthet dessutom nationalism råder.” intressen “genom visionen i fråga om ett fritt, fredlig dessutom enat Europa.

[ad_2]

Leave a Reply