PS5 Digital Edition tillgänglig på GameStop just nu: 15 december 2021

PS5 Digital Edition finns är faktiskt att inköpa på GameStop. Inom gånggång, Onsdag 15 december, närma sig du kan ha förmågan att köpa Sonys det följande generations konsol, ändå är lagret för att normalt reducerat, så vinst från sätt om du är off date.

Ersätta: GameStop rapporterar är benägna att PS5-enheter är stängning.

Kommer du att kunna köpa PS5 på GameStop webbportal till denna adress ytterligare priset resten av 399,98 EUR. Alternativt finns dessutom ett paket av tillgängligt för att innehåller konsolen via ett 12 månaders PS Plus-abonnemang, det finns en DualSense Cosmic Red men även 3 en tillägg (HD-kamera, multimediafjärrkontroll men även Sades-headset) för att stödja 649,98 €

PS5 är Sonys nya spelkonsol för att lanserades inom november förra året. Den finns inom två variationer: Vanligt Edition (499,99 euro) men även Digital Edition (399,99 euro) och använder inte en fysisk Blu-Ray-spelare men även därefter bara lämplig via digitalt innehåll material.

PS5 Vanligt Edition men även Digital Edition

PS5 är lämplig via PlayStation VR men även PS4-spelkatalogen men även innehåller den nya handkontrollen DualSense, utrustad via massor av överlägsna teknologier för att säkerställer verkar större delaktighet inom sporten, framför alla delar haptisk förslag men även adaptiva triggers, för att modifierar motståndet gentemot tryck efter vill ha.

Konsolen är utrustad via det finns en 10,28 TFLOPs AMD Radeon RDNA (Radeon DNA) GPU men även det finns en 8-kärnig / 16-trådig x86-64-AMD Ryzen Zen2 CPU. PS5 är bakåtkompatibel via 99 % resten av PS4-spelen, varav massor av närma sig är benägna att förmånen från tekniska förfiningar på den nya konsolen.

Leave a Reply