Horizon Forbidden West, trailer avslöjar de som nya maskinerna inom sporten med hjälp av PS5 samt PS4

Horisont Förbjudet Väst återvänder så att nuvarande sig genom användning av det finns en trailer för att avslöjar bland de som nya Fordon för att vi kommer att få risk att uppfylla för inom Aloys det följande reseadministratörer, på marknaden den 18 februari PS5 samt PS4.

Efter nya bilder av de mekaniska varelserna, Horizon Forbidden West presenterar inom detalj bland dessa metalliska bestar, inom sätt den här typen fallet Aspident, Gurnard, Solcasole samt olika.

“Den 18 februari närma sig Aloy att erbjuda sig ut på den farliga gränsenVäst förbjudet, det finns en region befolkad resten av ett brett urval resten av nya mördarmaskiner, ”skrev narrative director Ben McCaw inom ett inlägg för att publicerades på PlayStation-bloggen.

Horizon Forbidden West, Aloy klättrar varje gång ett antal utrustning retirerar bakom honom
Horizon Forbidden West, Aloy sätter ihop sig på är benägna att slå det finns en maskin genom användning av det finns en pil

“Massor av resten av dessa djur resten av stål avslöjades på förra veckans Game Awards, å andra sidan för närvarande övertagande Guerrilla dig genom användning av så att avslöja den robusta Giraguscio, den majestätiska Solcasole, den syraspottande Aspident samt extra.”

“Ett antal dessa utrustning behåller den naturliga ordningen, olika är byggda bara för att så att livlösa. Å andra sidan sätt verkar större problemet är är benägna att makt att reglera dem hamnade inom felaktig pågår…”

Leave a Reply