Gran Turismo 7 på PS5, videodagbok tillägnad det efterföljande generations alternativ

Gran Turismo 7 som verkar i form av det finns en tydligen video- dagbok tillägnad versionen PS5 resten av sporten, för att är tryckt inom detalj resten av Kazunori Yamauchi, grundaren resten av Polyphony Digital.

Ute 4 mars 2022, Gran Turismo 7 är redo att för att använda sig av förmågan resten av PlayStation 5 det som får det finns en extremt extraordinärt förfinad grafik, vilket serien hela tiden även har önskat tenderar att den kan nå upp till, förklarade Yamauchi.

Spelledaren nämnde tenderar att är faktiskt betyget på realism uppnås resten av sporten är betydligt bara om påtagligt, och eftersom tydligt uppfattas genom säkert sekvenser: för att stödja honom är som ett fantastiskt konsekvens.

Gran Turismo 7 kan till och med tenderar att stödja funktionerna inom DualSense-kontroller, i form av mot instans inom adaptiva triggers att tillägga deras variabla motstånd som ett sätt att göra bromsbeteendet ganska.

Omsider talade Yamauchi i fråga om strålspårning, för att inom sporten skulle vara tillgänglig inom läget Scapes och låter dig göra det skapa verkligt suggestiva montage, i form av extraordinära reflektioner på bilkarosserna.

Leave a Reply