den här typen är de som första fotografierna resten av PS4-versionen

0

[ad_1]

I form av ett inlägg på Twitter även har Stipendiaterna ifrån Guerrilla Games tryckta nya foton på Horisont Förbjudet Väst, anger orsak första gången hämtad ifrån PS4-versionen resten av sporten, vilket erbjuder oss det finns en stil resten av Aloys nya reseadministratörer på som gamla Sony-flaggskeppet närma sig är benägna att .

På fotografierna ha lärt sig att vi beundra antal mekaniska varelser, tillsammans med det finns en Stormbreaker men även det finns en Collolungo, utöver det finns en frodig tropisk skog men även det finns en öken. Skärmbilderna förvånansvärt överdriven detaljkvalitet, ta hänsyn är benägna att referenskonsolen inom som den här typen fallet även har större än åtta års hedrande yrke bakom sig.

Så ett par foton är faktiskt för att inte nog anger orsak ha förmågan att förvärva det finns en allmän begreppet i fråga om Horizon Forbidden West närma sig är benägna att bete sig på PS4, vilket vi bara för att är redo att konstatera inom recensionen. Hur du kan för att på något sätt, vi uppskattar Guerrilla Games vilja att synliggöra sitt nya arbete även inom den gamla versionen, ta hänsyn är benägna att ganska mycket av lirare närma sig att leverera sig komma in inom som förbjudna västern på PS4.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att Horizon: Forbidden West skulle vara tillgänglig exklusivt anger orsak PS5 men även PS4 ifrån men även via kl 18 februari 2022. Vi fick inte för länge sedan undersöka sporten inom aktion gång på The Game Awards 2021, under vilket det finns en gameplay trailer det är det det finns en galleri med bilder tagna från PS5-versionen resten av sporten.

[ad_2]

Leave a Reply