Metoder till kan Ibrahimovic det praktiskt taget slå Allegri?


<>

Zlatan Ibrahimovic även har varit medlem inom Milan eftersom den januari 2020 även på detta är hans olika “period” inom denna medlemskap.

Tillförene även har den svenske anfallaren utfört för att stödja på detta team ifrån 2010 åt 2012, först för att lånspelare ifrån Barcelona, ​​även eftersom den köpte Milan hans kontrakt. Den föregående direktören för att stödja den italienska det stora, Adriano Galliani, avslöjade ett par den lilla bokstaven ifrån den perioden för att stödja italienska medier.

Milan spelade särskilt inom mars 2012 revansch inom åttondelsfinalen resten av Champions League inom London kontra Arsenal. “Rossoneri” besegrades via 3:0, så som nederlaget betydde ingenting för att stödja dem göra en ersättning för tenderar att de som inom den primära matchen firade via 4:0 även gick vidare åt det efterföljande del.

Oavsett som har varit Zlatan missnöjd via sporten även förberedelserna gå igenom matchen Massimiliano Allegri för att då ledde Milan.

– Som har varit det finns en hemsk match. Vi gick kommer in inom omklädningsrummet efter matchen, även Ibrahimovic skrek för att det finns en galning. Pojken överdrev det praktiskt taget Allegri. “Pojken har varit aldrig på gott humör även är inte nöjd, pojken önskade att hela tiden den yttersta”, uttalas Galliani.



Leave a Reply