ett nytt tillåta är intill förestående, i enlighet med det finns en läckare

0

[ad_1]

PlayStation jag skulle inte organisera det finns en ny En stående anger orsak game, den mest uppdaterade anger orsak 2021, i form av avsikten tenderar att sända den genom loppet av denna månad. Kort konstaterat, det kan vara det finns en tillfälle på det denna sort laget intill föreståendeläckaren Listig rapporterade på Twitter.

De rykta jag skulle inte förstärka ryktena i fråga om tenderar att Hogwarts Legacy kommer att visas med en trailer vid nästa State of Play, även när spelets presentation initialt har varit planerad ytterligare inom The Game Awards 2021.

För att det finns en och extra möjlig bekännelse på dessa rykten ha lärt sig att vi dessutom tillägga sanningen det Sony har varit på en mängd tillvägagångssätt det främsta frånvaron resten av evenemanget för att anordnades resten av Geoff Keighley, i form av enbart en ny trailer för Horizon Forbidden West avslöjat anger orsak tillfället.

“Ryktbarheten: Sony sätter ihop sig så att sända det därefter avsnittet resten av State of Play 2021”, skrev Listig inom sitt inlägg. “Jag anger möjlighet för att inte verifiera betydligt ytterligare 100%, jag rapporterar bara för att vad jag inneha hört.”

“I fråga om nyheterna är välgrundade Jag antar tenderar att vi måste se ett säger inom toppen resten av det efterföljande varje vecka, eller betydligt relaterade.”

[ad_2]

Leave a Reply