Ryzen 6000 “Rembrandt” i form av iGPU kommer att få 2700 den bästa poängen… inom 4K 3DMark Time Spy-grafiktestet som GeForce GTX 1650

0

AMD Ryzen 6000 ” Rembrandt ” APU-linjen närma sig är benägna att delas kommer in inom två kategorier: instegslågspännings Ryzen 6000U-serien samt överlägsna Ryzen 6000H-processorer, som kan är benägna att gå ytterligare spelmaskiner. Varje serierna närma sig du kommer att behöva Zen 3 CPU CPU samt RDNA 2 GPU arkitektur . Utöver på detta närma sig den nya APU:n även medföra olika olika information, såsom hjälp för att stödja PCIe Gen 4.0 samt DDR5. En gång vi närma sig igen ytterligare grafiken förväntar sig vi oss ändå betydligt reformeringar jämfört i form av Vega-familjen resten av iGPU:er som var tillgängliga på varenda Ryzen APU av den anledningen som den primära generationen resten av Zen-arkitektur. APU Rembrandts grafiska den bästa poängen… inom Time Spy på 2700 den bästa poängen… är på kort avstånd den för att stödja NVIDIA GeForce GTX 1650.

AMD Ryzen 6000G APU:er erbjuda 2700 den bästa poängen… inom 3DMark Time Spy-grafiktestet. Sätt behöver inte angetts vilken specifik variant det är det, så vi bör komma glöm inte att RDNA 2-arkitekturen för att stödja APU:n men för att inte är totalt optimerad, så vi förväntar sig oss är benägna att prestandan förbättras och extra på lansering. Oavsett sätt, även i form av förhandenvarande innevarande prestandadata, tittar vi på ett enormt språng genom Vega samt dess ett antal iterationer för att fram till nu även har varit i form av inom Ryzen APU. Time Spy-grafikpoängen på 2 700 den bästa poängen… är på kort avstånd den för att stödja NVIDIA GeForce GTX 1650 samt betydligt förr än AMD Radeon RX 560 (Polaris). Övergående för att GeForce GTX 1050 Ti samt RX 550 är är faktiskt långsammare än grafiken inom Rembrandts APU:er. Vara uppmärksam på dessutom är benägna att DDR5-minne bör ge det finns en fin förbättra inom grafikprestanda ta hänsyn är benägna att de som integrerade GPU:erna även har ganska mycket begränsad bandbredd samt RDNA 2-överklockning är redo att resultera inom men ökad effektivitetsklänning för att hade varit fallet i form av iGPU Vega-baserade APU:er.

Leave a Reply