Inter löste Mourinhos Roma inom ena halvlek! 🎥

0

Inom en av intressanta matcherna inom Serie A, denna omgång, nuförtiden kl 18:00 möts Roma att tillägga Inter.

Denna match väckte särskild uppmärksamhet pga José Mourinho spelade kontra “sitt” Inter, för att mannen mottagit det finns en “trippel” via 2010. Det finns en tveksam match är redo att ha väntats, å andra sidan Inter gjorde klart jobbet inom första halvlek.

Resultatet öppnades inom den 15:e minuten när som helst Чалханолгу gjorde mål som omedelbart med ursprung i hörnet. Bara för att 9 min på ett tag, assist på Chalhanoglu mål som på Dzeko anger orsak 2:0. Tidigare än halvlekens kvarvarande Dumfris tog hand i fråga om de som höga 0:3, ett slutresultat för att bekräftade sig vara slutgiltigt.

Inom olika halvlek märkte vi icke massor av chanser, sätt spelades lugnt, Inter spelade lugnt att tillägga kontrollerade läget på planen. Inom att tillägga via den den här typen segern återgår Inter mot -1 inom förhållande mot Milan för att dessförinnan, firat via Salernitana. Milan även har 38 den bästa poängen…, Inter 37, Napoli 36 inom toppen resten av tabellen.

Napoli utför sin match med ursprung i denna omgång ikväll kontra Atalanta.