Ett mål som resten av Haaland, två resten av Lewandowski – Bayern åt seger inom Dortmund med hjälp av +4!

0

Borussia Dortmund samt Bayern München spelade ett otroligt derby för att slutade via det finns en 2:3-seger med hjälp av gästerna.

Värdarna hade varit de som första är benägna att bära ledningen genom varumärke inom den 5:e minuten, å andra sidan Bayern reagerade effektivt, kvitterade Lewandowski 4 min efteråt. Vi väntade på ett nytt mål som åt tidigare än toppen resten av sätt första målet då Kommando sköt med hjälp av det finns en 1:2 vinst med hjälp av Bayern.

I fråga om Lewandowski gjorde ett mål som kan vi inte för inte undersöka sätt hemmahörande i Erling Haaland. Norrmannen närma sig efter bara för att tre minuters spelet inom olika halvlek via det finns en kvittering med hjälp av sitt grupp. Tio min tidigare att matchslut ägde rum inträffade mannen ändå nämner på scen gång Lewandowski varje gång mannen satte den slutlig 2:3 hemmahörande i straffpunkten.

I form av denna seger gjorde Bayern 4 poängs distinktion på förstaplatsen tidigare att Borussia, för att låg vistelser på 30, trea är Leverkusen via tre den bästa poängen… mycket mindre.