Spanjorerna placerade Bardi bland tio La Liga-stjärnor för att är redo att upplevelse utan kostnad

Spanjorerna även har det finns en överdriven begreppet i fråga om Enis Bardi, även sätt den mest uppdaterade rankingen resten av “Elektrisk energi Dismark”, för att placerade den makedonske fotbollsspelaren bland de många tio fotbollsspelare för att kommer att få upplevelse utan kostnad.

Bardi hände ytterligare Levante 2017, även den den här typen säsongen går sätt för att inte fin anger orsak sätt spanska laget även efter 15 omgångar ligger de som sist på tabellen inom Spanien, så det existerar en tenderar att Bardi närma sig för att ändra omgivning.

“Bardy även har ett relaterade värde för att Adnan Januzaj på 12 tiotusentals euro även närma sig med ursprung i januari ha förmågan att förhandla genom användning av har intresse golfutrustning. “Leventes nedflyttning kommer utan tvivel tenderar att medföra ett tillstånd genom vilket pojken försvinner”, skriver den spanska tidningen.

Mannen hände ytterligare Levante Bardi anger orsak 1,5 tiotusentals euro sommaren 2017 med ursprung i Ujpest, Ungern. Bardi även har kopplats ihop genom användning av det finns en flytt ytterligare olika golfutrustning genom loppet av tidigare sommars transferfönster, så slutligen återstår sätt tenderar att låt oss lära sig att läget har fått inom sommartid.

Leave a Reply