Xbox fyller 20 12 månader, PlayStation gratulerar även KFC trollar tydligt

0

[ad_1]

Vänlig byta resten av artigheter på Twitter mellan Xbox även PlayStation, inom samband i form avårsdag resten av Xbox för att gick på scen igår hela de som 20 åren eftersom den lanseringen resten av den primära Microsoft-konsolen, mot vilken såklart KFC hon gjorde för att inte motstånd tenderar att ingripa i form av ett resten av sina troll, fastän avgjort godmodig.

Microsofts tweet på tjugoårsdagen har varit förmodligen den mest väl gillade normalt, i form av budskapet att komma ihåg datumet för att markerade 20 12 månader resten av Xbox även videoanimationen hämtad med ursprung i den berömda sekvensen resten av tenderar att slå på den primära konsolen för att släpptes den 15 november 2001 resten av Redmond-huset.

Sony PlayStation svarade på på detta hela genom sitt officiella Twitter-konto även skrev “Grattis vänta den viktigaste dagen “även återigen bekräftar ett exceptionellt vänskapligt även rättvist förhållande mellan den 2 rörelsen, tidigare hela möjliga konsolkrig för att rasar bland kunders.

På detta byta inom fredens även artighetens namn kan för att inte undgå KFC Gaming, Twitterkontot vänta den svårfångade KFC-videospelsavdelningen för att på sistone finns nästan på alla platser på den sociala fronten, hela tiden förbereda att vänta frätande även ironiska kommentarer. Inom sätt denna sort fallet trollade det är det relativt ofarligt så matcher utmärkt komma in inom klimatet, som ett resultat av mannen för att lösningar publicerade memet “Wholesome 100”, eller “health 100”, för att i fråga om sätt vore det finns en statistik genom Skyrims skicklighetsträd.

Inte för länge sedan hade vi betraktat KFC ingripa, hela tiden skoja, även på PlayStations senaste State of Play Det är det på Discords svek mot Xbox för PlayStation.

[ad_2]

Leave a Reply