trailer men även demo resten av uppföljaren mot den berömda italienska modden resten av Doom 2

0

[ad_1]

Giochi Penosi även har meddelat är benägna att dem har startat Kickstarter-kampanjen titta på Raw Two 2, uppföljare mot den berömda men även vanvördiga italienska moden resten av Doom 2. För att inte bara för att sätt, det finns en trailer det är det det finns en utan kostnad demo.

Som ursprungliga projektet skapat resten av Nicola Piro men även Giochi Penosi-teamet hände ut 2012 men även nådde stor framgång inom Italien men även utomhus, som ett resultat av sätt dessutom spelades resten av världsberömda influencers, för att PewDiePie men även CinnamonToastKen. Ett fullständigt nådde sätt 1 miljon nedladdningar men även växte till ett resten av de som förmodligen den mest nedladdade spelen på den italienska indiescenen.

Demon resten av GrezzoDue 2 är redan tillgänglig titta på få men även grund av den närma sig ivrig spelare ha förmågan att prova två sortiment resten av huvudkampanjen men även möta alldeles nya fiender. Kommer du att kunna ladda ner den på denna adress. Ifrån här som ett alternativ förstår du nå projektets Kickstarter-kampanj.

Vi läser under detaljerna inom Giochi Penosi pressmeddelande:

Via tror titta på sätt ursprungliga projektet närma sig kunders men även fanatiker återigen ha förmågan att ta glädje av helt ut resten av den nostalgi men även groteska tillgivenhet för att Giochi Penosi-personalen även har inkluderat inom GrezzoDue 2.

Det finns en väsentliga egenskap inom sporten, tillsammans med extrema våld men även satiriskt hädiskt innehåll material, ligger inom den konstnärliga processen bakom skapandet resten av karaktärerna: de som antal fiender för att spelaren närma sig att uppfylla för erhålls verkligen hela genom fotografisk skanning resten av riktiga folk, tydligt vuxna, för att även har gått i form av på är benägna att posera men även agera för att spelkaraktärer. Digitaliseringen resten av karaktärerna men även omarbetningen resten av fotografier resten av verkliga mot högupplösta Sekund-sprites utfördes i form av samma identiska procedur för att 90-talets forntida förstapersonsskjutare.

Via det finns en jämförbara process skapades även den fria roamingkartan genom Perugia, den ursprungliga metropol titta på spelets skapare: skalade kartor men även fotografera varenda fasad resten av varenda bygga men även gränd hade varit sätt uppnåelig är benägna att återskapa metropol inom varenda detalj. Identiska till fienderna men även kartorna är de som tillgängliga vapnen alldeles nya men även extrema våldsamma, ändå genomförda i form av 3d-modeller genomförda ifrån grunden. Då å andra sidan personalen av konstant är benägna att arbeta i form av händelsen resten av den fullständiga titeln, lovar kickstarter-kampanjen supportrar men även följare men högre kvalitetsarbete: de som insamlade de pengarna närma sig i verkligheten är benägna att spenderas på att shoppa högre av ämnen men även använder skådespelare, röstskådespelare men även anställda. .

[ad_2]

Leave a Reply