samarbetskampanj men även Forge skjuts nämner? Extra av data inom januari


genom vilket samarbetskampanj men även Forge-läget hemmahörande i Halo oändlig de kan komma efteråt än beräknat. 343 Industries även har i själva verket fakta skjutit nämner säsong 2 resten av multiplayern, så följaktligen är redo att även ovannämnda innehåll material glida, dock situationen är icke klar inom nuläget. Extra av data närma sig tenderar att tillhandahållas resten av utvecklarna inom januari.

För att vi rapporterade inom det finns en tillförene nyhet även har 343 Industries beslutat till eldstaden nämner säsong 2 resten av Halo Infinite multiplayer med ett syfte att ge utvecklingsteamet extra ett tag men även nå önskad kvalitetsstandard. Följaktligen Säsong 1, som var tänkt att pågå i tre månader, har förlängts och avslutas i maj 2022, dock stöds resten av och extra innehåll material men även evenemang.

Före detta hade 343 Industries meddelat tenderar att Halo Infinite co-op-kampanjen jag skulle inte implementeras genom säsong 2, då istället Forge efter den tipsa resten av samma identiska. På som denna sort laget är som ganska tenderar att misstänka tenderar att varje innehållen även har skjutits nämner inom vänd men även ordning.

Inom på detta avseende även har Joseph Staten hemmahörande i 343 Industries dess värre för att inte gett betydligt tydligt men även precist lösningar, men även angett tenderar att extra av data närma sig tenderar att delas på januari.

“Inom januari, efter tenderar att ni hela även har har inte sannolikheten tenderar att spela Halo Infinite-kampanjen genom användning av börja den 8 december men även hela vi inom utvecklingsteamet även har har inte risk tenderar att ladda nämner våra energisköldar genom semesterperioden, närma sig vi du kommer att behöva extra av data för att separera genom användning av oss ​​resten av. när det gäller evenemangskalendern se fram emot säsong 1 utöver släppplanerna se fram emot säsong 2, samarbetskampanjen men även Forge.”

Kort påstått, se fram emot tillfället är som faktiskt för att inte uppskjutandet resten av Forge and the Halo Infinite co-op-kampanj, med ett syfte att ta reda på det exakta bör vi bara för att redo åt januari.

För tillfället, 343 Industries har släppt de officiella systemkraven för Halo Infinite för PCutöver föreslagna förare.



Leave a Reply