BBC: Zidane är icke entusiastisk över Manchester United-bänken

Legendariska Zinedine Zidane är icke entusiastisk över positionen för att manager inom Manchester United, rapporterar “BBC” i form av hänvisning mot på kort avstånd källor.

Old Trafford-klubben även har letat efter det finns en ny manager eftersom den dess Solskjær fick sparken efter du kommer att ha förlorat gentemot Watford (4:1). Redan tidigare än mannen fick sparken meddelade mannen sig för att en av många de som möjliga efterträdarna Zidane.

I kontrast rapporterar BBC är benägna att den franske strategen även har avvisat ledningen titta på Manchester United dessutom inom nuläget är mannen för att inte entusiastisk över är benägna att förmedla genom på detta team. I överensstämmelse med uppgifterna jag skulle inte Zidane i ändå sitta på bänken inom PSG i fråga om händelse ges.

Media på ön spekulerar dessutom inom är benägna att Mauricio Pochettino, för att är faktiskt leder PSG, är bland kandidaterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *