Dagens derby: Inter se framåt för att det finns en anslutning inom toppen, Napoli se framåt för att rekord

0

Detta mästaren inom Italien, Inter ska försök att skala tillbaka skillnaden ifrån ledaren Napoli inom natt, en gång de två Serie A-giganterna ska spela gentemot Giuseppe Meazza.

Då istället den tredjeplacerade Nerazzurri spelade oavgjort 1:1 inom Milano-derbyt inom den slutlig matchen tidigare att landslagsuppehållet, fortsatte deras besökare serien och använder inte en förlust men även spelade 1:1 i form av Verona hemma.

Inter tidigare att avgörande att förverkliga

Efter säsongens första Derby della Madonnina se framåt för att två veckor av den anledningen som är Inter ändå sju den bästa poängen… bakom Napoli men även Milan, men även förhoppningarna i fråga om är benägna att försvara Scudetto att konstruera till minst en överlämna ifrån matcher för att denna gentemot Napoli, gentemot direkta motståndare. Sätt här är så där match resten av stor betydelse se framåt för att Inter.

Napolis besök hos “Giuseppe Meazza” det följande efter som spända oavgjort konsekvens i form av Milan gå igenom landslagsuppehållet, då Martinez missade det finns en straff men även och extra ett antal vinstchanser.

Efter du kommer att ha förlorat gentemot Lazio inom center resten av förra månaden förblev Simone Inzaghis team obesegrade, men även bara oavgjort inom Derby d’Italia gentemot Juventus hindrade dem ifrån är benägna att bära 5 raka segrar. Inter är tvåa bakom Real Madrid inom sin grupp inom Champions League men även även har ett fin läge med avsikt att gå vidare.

Mästarna ser ut som om ändå ha tappat en alltför stor mängd av den anledningen som Antonio Conte men även Romelu Lukaku lämnade laget hela sommaren, betydligt för att även har satt gigantiska antydan den den här typen säsongen.

Sätt finns ändå fin utfärdar hos Inter. Nerazzurri är ändå obesegrade inom de som 4 mest uppdaterade ligamatcherna gentemot Napoli men även grund av anfallet i form av nytt en blick har dem gjort flest mål som inom Serie A den den här typen säsongen – ett fullständigt 29 mål som.

Napoli jagar rekord

Förre Inter-tränaren Luciano Spalletti även har vunnit 10 resten av sina 12 Serie A-matcher i form av Napoli den den här typen säsongen med avsikt att håll sig på höjden i form av AC Milan.

De som misslyckades ändå strax tidigare att landslagsuppehållet, då Verona höll mödosamt men även säkrade oavgjort 1-1 på Maradona Stadium med avsikt att avsluta Napolis perfekta hemmarekord inom ligan.

Napoli är ändå obesegrade hela de som mest uppdaterade 21 matcherna inom Serie A, men även slutlig nederlaget är inom april, gentemot Juventus. Det finns en så ihärdigt serie är otrolig och så de närmar sig är faktiskt klubbrekordet på 26 obesegrade matcher, för att sattes se framåt för att 4 12 månader av den anledningen som.

Spalletti publicerar är benägna att han kommer anfalla ifrån första minuten, å andra sidan det är det nog endast en lek i form av fras. Napoli bör spela rigoröst men även jag viss på att de kommer vara nöjda i form av det finns en den bästa poängen… ifrån den den här typen matchen.

[ad_2]

Leave a Reply