NVIDIA Game Ready 496.76 drivrutiner genom användning av hjälper se fram emot Battlefield 2042 även olika information

Förarna NVIDIA Game Ready 496.76, av tillgängligt nuförtiden, bära genom användning av Day-0-stöd se fram emot Battlefield 2042, DLSS mot ett antal nya titlar, nya optimerade profiler även det finns en ersätta se fram emot NVIDIA-bildskalning, det finns en uppskalare resten av rumstyp för att är faktiskt även har dedikerade kontroller även ett utvecklingskit som låter dej implementera tekniken inom spela så att dra nytta av den även genom användning av konkurrerande GPU:er.

Alla bitar kryddat genom användning av den nya mjukvaran Bildjämförelse även analysverktyg (ICAT) för att skapades så att underlätta jämförelsen mellan fotografierna resten av ett spela, även inom rörelse, så att avslöja de som exakta kvalitativa skillnaderna relaterade mot de som antal uppskalningsteknikerna för att används.

Tillagt DLSS-stöd:

  • Assetto Corsa-tävling
  • Ljust minne: Oändligt
  • Farming Simulator 22
  • Liknelsen i fråga om imperier
De som nya Game Ready 496.70-drivrutinerna innehåller implementering resten av dedikerade kontroller se fram emot Image Scaling-teknik

Via hänsyn mot NVIDIA-bildskalning, här alla detaljer, implementerar de som nya drivrutinerna dedikerade kontroller både inom kontrollpanelen även inom GeForce Experience. Speciellt är sätt genomförbar {att välja} både renderingsupplösningen, för att det finns en procentandel resten av utdataupplösningen, även mängden skärpningseffekt för att ska tillämpas, inom varje fallen genom användning av stöd av täta reglage. Såväl som även har NVIDIA tryckta på GitHubSDK se fram emot bildskalning för att {kan användas} så att implementera Image Scaling omedelbart inom tv-spel även möjliggör den även är användbar genom användning av konkurrerande GPU:er. Alla bitar genom användning av löfte i fråga om högre standarden.

NVIDIA ICAT-teknik gör sätt lossa för att kontrollera för bildkvalitet, även på språng

Den 3:e det nyhet borde inte ha omedelbart genom användning av motivkraften är benägna att göra är redo att anses stödja dagens tillkännagivanden som ett resultat av den även har på kort avstånd är benägna att göra genom användning av uppskalning. Den nya mjukvaran NVIDIA ICAT (Image Comparison & Analysis Tool) är i sanningen utformat så att effektivt jämföra foton även filmer så att överväga den synliga kvaliteten för att de som antal uppskalningsteknikerna erbjuda. Den är för tillfället för att inte integrerad genom användning av videoinspelningsteknik även återstår att vara besvärlig. Såväl som, så att registrera hela huvudpunkterna inom fallet genom användning av Image Scaling-teknologi, krävs ett insamlingskort som ett resultat av den ultimata utdata genereras inom posten, av utomhus Windows-miljön. Å andra sidan 2022 närma sig programvaran är benägna att uppdateras genom användning av fångst- även räddningsverktyg. Såväl som erbjuda sätt nya NIVIDA-verktyget redan ett antal av olika. Sätt tillåter dig att jämföra 4 skärmdumpar eller filmer, innehåller automatisk videosynkronisering, snabbzoom, genvägar, realtidsredigering och lätt när sätta nästa, genom användning av det finns en rullningslist så att låt oss förändringen inom pixel-för-pixel-rendering, hela genom för att manövrera för musen tillsammans med en bild .

Tillsammans med Game Ready 496.70-drivrutinerna finns dessutom den prioriterad uppdateringen mot DLSS 2.3

Inom samband genom användning av de som nya drivrutinerna vederfaras dessutom övergången mot expertis NVIDIA DLSS 2.3, här alla detaljer, för att hela genom för att förbättra förutsägelsen resten av objektens placera sänker spökbilder, för att inom fallet genom användning av Cyberpunk 2077, även förbättrar den det allmänna bildkvaliteten, även inom fallet genom användning av DOOM Eternal-partiklar. Varje titlarna även har redan hjälper se fram emot den nya versionen resten av tekniken för att dessutom närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig inom Baldur’s Gate III, för att hela tiden närma sig för att förbättra partiklarna, även inom Enlisted, genom användning av det finns en förbättring resten av bildstabiliteten. Å andra sidan vi förväntar sig oss övergången mot DLSS 2.3 med ursprung i ett antal titlar givet chansen att använda för uppdateringen genom användning av det finns en patch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =