Stay Human inom ett galleri i form av nya foton

0

[ad_1]

Dying Light 2: Stay Human är på ett sätt är benägna att anlända, efter det finns en reslig dräktighet

Techland även har avslöjat det finns en rika tunnel med ursprung i nya foton med ursprung i Dying Light 2: Stay Human, den officiella uppföljaren mot hans zombie- men även parkourtitel. Kommer du att kunna för att hitta dem samlade inom galleriet under.

Om du önska ha extra av data, lära vår provade Dying Light 2, ny med ursprung i publicering, under vilket Pierpaolo Greco skrev:

Dying Light 2: Stay Human ser ut som om att tillfredsställa en gigantisk del resten av sina de garantier som men även efter våra timmars testning vet vi verifiera är benägna att även om våra förväntningar hade varit i synnerhet höga så även har sporten helt för att inte gjort oss besvikna. Helt om. Konceptet bära sätt första kapitlet men även berika sätt med ursprung i all enskild synvinkel, med ursprung i kartan, mot strid, mot fiender, mot av utförande, mot uppgift, hade varit faktiskt sätt smartaste valet för att Techland kan göra: sätt finns stor förtrogenhet det finns en du är vara försedd med dynan inom handen, så vid samma tillfälle ser ut som om sätt det har varit det ett hav resten av utfärdar, ganska mycket av fler utfärdar, för att kommer du att kunna göra inuti sporten. Se fram emot tillfället känner vi bara för att som ett sätt att väcka säkert tvivel i fråga om den tekniska sektorn men även framför varje sak i fråga om artificiell intelligens, så vi väntar på det som får låt oss det finns en extra avancerad variant resten av sporten, möjligtvis på kort avstånd release.

Inom övrigt påminner vi i fråga om är benägna att Dying Light 2: Stay Human är hela tillväxt se fram emot PC, Xbox One, Xbox Series X men även S, PS4, PS5 men även Nintendo Switch (moln).

[ad_2]

Leave a Reply