Eldstaden Ring 15 minuters spelvideo närma sig, datum dessutom hitta tid för presentationen

0

[ad_1]

Genom Twitter, den officiella profilen se framåt för att Eldstaden Ring PC stream key meddelade tenderar att sätt snabbt närma sig det finns en presentation genom användning av spelvideo resten av Eldstaden Ring. Det exakta, datum dessutom ett tag för att ska markeras inom kalendern är 4 november 2021, klockan 15.00 italiensk ett tag.

För att kommer du att kunna undersöka inom tweeten under närma sig presentationen tenderar att sändas genom YouTube dessutom Twitch. På YouTube är sätt för att normalt redan uppnåelig tenderar att ställa komma in det finns en minne i fråga om händelsen, med tanke på för att inte riskera tenderar att visa sig vara försenad. Starttiden se framåt för att Eldstaden Ring-spelpresentationen på YouTube är 14:45, så sätt närma sig mer benägna tenderar att visa sig vara det finns en preshow eller, extra trovärdigt, det finns en 15-minuters väntefas, via det finns en grundläggande nedräkning.

Sätt bekräftar vi dessutom vi på närma sig tenderar att observera Twitch presentationen resten av Eldstaden Ring-spelet. Följ via oss ​​imorgon, den 4 november 2021 kl. 15:00, med tanke på undersöka dessutom kommentera FromSoftwares första mycket väl spelvideo.

Eldstaden Ring, ägde rum inträffade ihåg, är sätt nya sporten ifrån FromSoftware dessutom Hidetaka Miyazaki. Sporten framstår ha för att mål som tenderar att vara det finns en tillväxt resten av sätt själsliknande för att släppts fram till nu, via inträde via Dark Souls nämner åt Sekiro, för att redan hade gått bort ifrån ett antal typiska stildrag se framåt för att genren.

Slut påminner vi i fråga om sätt Elden Rings releasedatum har flyttats tillbaka i en månad, så vi i alla fall tenderar att få åtkomst till det finns en betaversion resten av sporten, i fråga om vi har fått utvalda.

[ad_2]

Leave a Reply