Svårigheten inom förhandlingarna mellan Quardado även Juventus

0

Den colombianske fotbollsspelaren Juan Quardado har varit på kort avstånd för att skriva skriftligt på ett nytt kontrakt genom användning av Juventus, å andra sidan till samarbetet är formaliserat är sätt nödvändigt tenderar att övervinna skillnaden mellan den 2 kanterna.

Quardado även har redan gått kommer in inom sätt fjärde decenniet resten av sitt liv och det är det praxis se fram emot storklubbarna för att skriva skriftligt ettårskontrakt genom användning av de som spelarna, medans colombianen anser tenderar att pojken behov till ett kontrakt se fram emot två säsonger åt.

Hans rådande kontrakt går ut inom toppen resten av säsongen, vilket betyder att pojken ifrån även genom användning av den 1 januari närma sig ha förmågan att gå genom åt det finns en en annan medlemskap utan kostnad. För att “Gazeta delo Sportaktiviteter” rapporterar är sätt väsentligen den mest realistiska valet för tillfället ett kontrakt åt 2023 genom användning av samma identiska förtjänst på 5 tusentals och tusentals euro eller det finns en minimalt korrigering.

Fotbollsspelaren för att inom lördags gentemot Fiorentina tog genom användning av den bästa poängen… se fram emot “den gamla kvinnan inom mål som inom matchen se fram emot tillfället är genom användning av inom Colombias landslag, även efter hans återkomst väntas bemötandet, så på kort avstånd för att fortsättningen resten av samarbetet.

Leave a Reply