“Mannen förlorar aldrig bollen” – 19-årig PSG-talang öppnar citerar på tågkontrollerat kollektivt genom användning av Lionel Messi

0

Arnaud Kalimuendo tränade genom användning av Lionel Messi se fram emot få dagar dock pojken blåstes bort resten av PSG stjärna. Ynglingen är för tillfället är utlånad ytterligare RC Lens dock försöker argentinaren för att vanligt varje gång sätt levereras till tågkontrollerat.

Lionel Messi ägde rum inträffade ytterligare PSG inom somras efter tenderar att hans kontrakt för att inte kan förnyas resten av Barcelona. Argentinaren gick genom användning av på ett nytt fördrag inom den katalanska huvudstaden dock La Liga-reglerna tillät dem för att inte tenderar att behålla forwarden på Camp Nou.

PSG knäppte Lionel Messi mycket snabbt även argentinaren även har redan imponerat på ungdomarna. Arnaud Kalimuendo talade genom användning av Vår globala även hyllade den förr i tiden, Barcelona-stjärnan. Mannen uttalas:

“Jag tränade genom användning av honom inom två veckor. Jag förstod omedelbart tenderar att sätt har varit det finns en väldigt, väldigt överdriven grad. Mannen släpper aldrig bollen. Utan ut en tenderar att skämta tittade jag på honom på träningen, även jag uttalas ytterligare mig : “Även har pojken du har någonsin tappat det finns en boll ?'”

Varje gång pojken pratade vidare i fråga om Lionel Messis tågkontrollerat, hävdade PSG-ungdomen tenderar att argentinaren ägde rum inträffade förr i tiden, än någon person en annan se fram emot träningar. Mannen uttalas:

“Utöver sätt präglade hans professionalism mig; pojken närma sig supertidigt på träningen. Jag ägde rum inträffade förtidig dock pojken ägde rum inträffade tidigare att mig genom användning av Paredes även Di Maria. Genom användning av varje liten sak pojken redan även har åstadkommit av konstant pojken tenderar att kräva resten av sig . Sätt har varit sätt för att gjorde tenderar att pojken kan håll dig så överdriven, så länge.”

PSG för att inte är inte nöjd genom användning av tenderar att Argentina kallade citerar Lionel Messi

PSG även har slagit ut Argentina med ett syfte att ha valt Lionel Messi se fram emot sina kommande matcher. Ligue1-laget är livlig varje gång forwarden behåller på tenderar att bli bra sig ifrån det finns en sår även behöver tenderar att FIFA ska ingripa. PSG:s sportchef Leonardo pratade genom användning av Parisaren om uppringningen även uttalas:

“Vi går för att inte genom användning av på som tillåter det finns en lirare gå hela genom uttagning för att se fram emot oss för att inte är inom fysisk kondition eller som kan vara inom rehabiliteringsfasen. Det är det inte logiskt även den här exempelvis är villkor behov till ett verkligt fördrag genom användning av FIFA.”

Leave a Reply