Forza Horizon 5 videojämförelse mellan Xbox men även PC; inställning mot den yttersta genom användning av det finns en RTX 3080

0

[ad_1]

ElAnalistaDeBits även har skapat det finns en ny i jämförelse video, Forza Horizon 5 denna versionen är direkt tillgänglig att köpa via de bästa priserna på priserna.com. Sammanfattning, film oss versionerna av PC, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S men även Xbox Series X. Spår oss låt oss titta på hela den lilla bokstaven för att framkom hemmahörande i denna utvärderingsdestination.

Initialt upplösning men även bildhastighetsmål av de som antal versionerna av Forza Horizon 5 på Xbox:

  • Xbox One: 1080p / 30fps
  • Xbox One X: 2160p / 30fps
  • Xbox Series S: 1440p / 30fps & 1080p / 60fps
  • Xbox Series X: 2160p / 30fps & 2160p / 60fps

Varje gång man går kommer in på extra inom detalj påstås som ändå är benägna att PC-version av Forza Horizon 5– genom användning av det finns en RTX 3080 – är redo att ställas kommer in genom användning av hela fall på max. På Xbox Series X | S trigga prestationsläget (för att riktar sig mot 60 FPS) det finns en lägre av kvaliteten på skuggor, reflektioner, omgivande ocklusion, texturer men även vegetation. Xbox Series S även har dessutom säkert texturskillnader hemmahörande i PC- men även Xbox Series X-versionerna.

under vilket Kvalitetsläge på Xbox Series X motsvarar maximala fall på PC. På Xbox One S men även One X är reflektionerna av minska standarden (mellan den 2 är One X högre): den den här typen grafiken är nästan lika genom användning av Xbox Series X | S Performance-versionen. Xbox One, sedan igen, även har inget Performance-läge, mot distinktion hemmahörande i då Forza-spel.

Avgörande är är benägna att hela Forza Horizon 5-lägen på åtminstone plattform även har det finns en utmärkt bildfrekvens. Xbox Series X är tydligt bäst, genom användning av högre omgivande ocklusion inom kvalitetsläge än Xbox Series S. Den svagaste versionen är tydligt Xbox One S. Laddningstiderna är 4 gånger förr på Xbox Series X | S men även One-versionerna erbjuda ett par av ytterligare laddningsskärmar. På Xbox One finns som färre NPC:er men även ett kortare laddningsavstånd.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att strålspårning bara kan vara hittade inom läget Forzavista genom användning av kvalitetsläge på Xbox Series X | S eller PC. Långt om länge avslutningsvis uppger ElAnalistaDeBits är benägna att dess föredragna läge är Performance på Xbox Series X | S.

Långt om länge avslutningsvis, den här typen är Forza Horizon 5 internationella recensionsbetyg, det är en total framgång.

[ad_2]

Leave a Reply