Champions League: Liverpool löste derbyt inom det finns en halvlek, PSG har varit sätt den som för att “misslyckades” med ursprung i favoriterna! 🎥

Matcherna med ursprung i den fjärde omgången resten av Champions League spelades inom natt.

Derbyt spelades på Anfield, under vilket Liverpool välkomnade Atletico. De som utvalda resten av lossa än väntat avveckla de som arbetet kontra gästerna med ursprung i Spanien.

bergsrygg öppnade poängen efter du kommer att behöva assisterat vidare Arnold inom den 13:e minuten. Bara för att åtta min efteråt spelade Arnold kommer in det finns en ny assist, den denna sort gången placerade pojken bollen inom online- Mane. Utfärdar dessutom ting växte till men värre titta på Atletico inom den 36:e minuten när som helst Felipe förvärva ett omedelbart rött tillfällig. Ifrån sätt det ögonblick som dominerade Liverpool mycket mer dessutom spelade bara för att framför sätt spanska lagets mål som.

Efter det finns en sådan halvlek stod sätt klart tenderar att Atletico för att inte även har betydligt tenderar att sök efter dessutom närma sig slåss i fråga om andraplatsen inom de som kommande matcherna. Via denna seger säkrade Liverpool placeringen inom det efterföljande del genom användning av 12 den bästa poängen…, då å andra sidan Porto (5), Atletico (4) dessutom Milan (1) närma sig tenderar att slåss i fråga om andraplatsen.

PSG påbörjade dåligt, gjorde av den anledningen som det finns en överlämna, å andra sidan lyckades i alla fall för att inte komma åt seger. Nkunku inom den åttonde minuten träffade online- resten av Donaruma. Bara för att tre min efteråt Andre Silva hade en möjlighet som är tenderar att utöka ledningen med ursprung i straffpunkten, å andra sidan Donaruma lät honom för att inte förmedla bollen ur online- titta på olika gången.

Vändningen skedde resultat i åt toppen resten av första halvlek genom användning av den 2 målen resten av Vajnaldum, först inom den 21:a minuten, av den anledningen som inom den 39:e. I fråga om Donaruma till att börja med resten av matchen räddade det finns en straff, misslyckades den inom matchens slutlig min när som helst den har varit på domarens planhalva Sobolsaslog honom genom användning av 2:2.

Manchester City hade inga svårigheten kontra Club Brugge dessutom säkrade det finns en 3:1-triumf. Foden öppnade målskyttet efter 15 minuters spelet, dessutom bara för att två min efteråt kvitterade Brugge genom användning av ett självmål resten av Stenar. City tillät ändå för att inte det finns en överraskning, tja Marez, Sterling dessutom Jesus inom mål som satte slutresultatet 4:1.

Situationen inom denna grupp: Manchester City (9), PSG (8), Club Brugge (4), Leipzig (1).

Sheriff Tiraspol ser ut för att inte ha extra energi att indikera överraskningar inom Champions League. Efter två startsegrar genom användning av Shakhtar dessutom Real firar Inter genom den moldaviska representanten. Ikväll mottagit Inzaghi-laget välförtjänt de som tre poängen. “Nerazzurri” dominerade alltsammans matchen dessutom gjorde mål som Brozovic, Skriniar dessutom Sanchez inom olika halvlek. Sheriff inom det föregående paret av minuterna ägde rum inträffade åt ett hedervärt mål som hela genom Traore (3:1).

Situationen inom denna grupp: Real Madrid (9), Inter (7), Sheriff (6), Shakhtar (1).

Portugisiska Sporting avveckla jobbet kontra Besiktas inom ena halvlek. Efter de som första 45 säkrade Sporting det finns en 3-0-ledning genom användning av mål som med ursprung i Pedro Gonsalves (2) dessutom Paulinho. Den slutlig 4:0 inom olika halvlek sattes resten av Sarabia.

Inom 2:a matchen inom denna grupp slog Ajax Borussia genom användning av 1:3. Borussia via Royce tog ledningen, å andra sidan Ajax genom användning av målen på Tadic, Haler dessutom Häftigt inom olika halvlek lyckades pojken nå tre den bästa poängen… dessutom säkra placeringen inom det efterföljande del. Sätt bör nämnas tenderar att Hummels fick ett omedelbart rött tillfällig inom den Twenty Ninth minuten.

Läget inom denna grupp: Ajax (10), Borussia (7), Sporting (6), Besiktas (0).