Silly Season Gunners kommer att få uppsving inom jakten på italiensk anfallare; Mikel Arteta behöver är benägna att Eddie Nketiah stannar dessutom extra

0

[ad_1]

Arsenal fortsatte sin spektakulära seger inom EFL Cup via det finns en 2-0 inkomst genom Leeds United på tisdag. Mål som ifrån Callum Chambers dessutom Eddie Nketiah hjälpte mot är benägna att säkra Gunners’ passage mot kvartsfinalen inom turneringen.

För tillfället, ArseneJag inneha fått ett uppsving inom jakten till 1 italiensk anfallare för att utför vänta Torino. På annat håll behöver Gunners manager Mikel Arteta Eddie Nketiah för att stanna.

På som vägen, här är en titt på de som mest viktiga Arsenal-övergångsberättelserna den 27 oktober 2021.


Arsenal kommer att få uppsving inom jakten på Andrea Belotti

Arsenal har mottagit ett uppsving inom sin söka på Andrea Belotti. Den italienska anfallaren är inne på som slutlig året resten av sitt befintlig överenskommelse uppgörelse via Torino, dessutom som även har är faktiskt bekräftats är benägna att pojken för att inte närma sig för att skriva skriftligt till 1 förlängning.

Gunners även har varit har intresse resten av Belotti hela det finns en ett tag dessutom försöker honom för att det finns en idealisk ersättare vänta Alexandre Lacazette. Fransmannens kontrakt via London-laget går även ut det följande sommarsäsong, dock pojken närma sig kommer att för att inte att förlänga för sin vistelse på Emirates.

Arsenal kopplades mot Belotti hela det efteråt transferfönstret en gång de letade efter ersättare är benägna att målsätta i fråga om Lacazette skulle försvinna. Som slutade via är benägna att fransmannen stannade inom klubben, dock Gunners även har behållit sitt nyfikenhet vänta Belotti. De kan är faktiskt är benägna att förändras till stärkta resten av de som mest uppdaterade avslöjandena ifrån Torinos manager Ivan Juric.

Tala på det finns en presskonferens på tisdagen bekräftade Torino-chefen är benägna att Belotti för att inte närma sig är benägna att placera pennan på papper till 1 förlängning. Juric hävdade ändå dessutom är benägna att italienaren för att inte närma sig för att avvika för inom januari.

“Belotti kommer inte att göra för att skriva skriftligt på kontraktsförlängningen. Pojken kommer inte att göra för att avvika för inom januari, han kommer undersöka sig denna sort mot den tipsa resten av säsongen.”

Italienaren har varit efterlyst resten av Tottenham Hotspur 2020, för att snabb ett låneavtal via köpoption vänta 46,3 tusentals och tusentals kilo. Som avslogs ändå resten av Torino.


Mikel Arteta behöver är benägna att Eddie Nketiah stannar

Mikel Arteta behöver är benägna att Eddie Nketiah ska skriva på ett nytt kontrakt via Arsenal. Engelsmannen stod på målprotokollet vänta Gunners kontra Leeds United. Nketiahs befintlig överenskommelse uppgörelse går ut det följande sommarsäsong, dock pojken även har men för att inte satt pennan på papper i fråga om ett nytt överenskommelse uppgörelse.

Tala efter matchen hyllade Arteta 22-åringen dessutom insisterade på är benägna att pojken behöver är benägna att Nketiah ska behålla på Emirates.

“Jag inneha full övertygelse i fråga om är benägna att han kommer förändras till det finns en höjden, toppspelare, dessutom förhoppningsvis inom Arsenal. Jag på gott humör genom du kommer att behöva honom; mannen är vår lirare; jag uppskattar honom väldigt högt, dessutom ifrån min facet behöver jag är benägna att pojken ska behålla”, nämnde Arteta.

Arteta säger är benägna att pojken behöver är benägna att Nketiah ska behålla inom klubben. Kontraktet går ut inom juni.

Matteo Guendouzi dessutom Konstantinos Mavropanos ska säljas det följande 12 månader

Arsenal även har bestämt sig med ett syfte att dumpa Matteo Guendouzi dessutom Konstantinos Mavropanos det följande sommarsäsong, som svar på Fotboll London.

[ad_2]

Leave a Reply