PS5 är bekräftat för att den förmodligen den mest sålda konsolen inom Spanien, FIFA 22 först genom användning av debut

PS5 är bekräftat bästsäljande konsol inom Spanien se fram emot fjärde veckan inom rad, även när antalet framgångar börjar till skala tillbaka, dessutom samt framför alla delar p.g.a. de som välbekanta utfärdar genom användning av utbudet se fram emot det efterföljande generations Sony-plattform.

Jämfört genom användning av Spanska rankning förra veckan, genom loppet av perioden 27 september mot 3 oktober PlayStation 5 även har i själva verket fakta relaterat bort Nintendo Switch se fram emot det finns en handfull prylar, 3 700 gentemot 3 350, då å andra sidan summan resten av Xbox Series X samt Xbox Series S stannade på 1 200 stycken genom användning av det finns en klar tankelös resten av den fördelaktiga modellen.

Programvarusidan, FIFA 22 (här vår recension) debuterade inom första placera, för att förväntad, så sålde de som allra flesta exemplaren vidare PS4 samt är benägna att observera på PS5, Nintendo Switch samt Xbox.

Spansk betyg, per vecka ifrån 27 september mot 3 oktober 2021

  1. FIFA 22 (PS4)
  2. FIFA 22 (PS5)
  3. FIFA 22 (Switch)
  4. Grand Theft Auto V (PS4)
  5. FIFA 22 (Xbox One)
  6. NBA 2K22 (PS5)
  7. Sonic Colors: Ultimate (Switch)
  8. Animal Crossing: New Horizons (Switch)
  9. Minecraft (Switch)
  10. Mario Kart 8 Deluxe (Switch)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *