PS4- dessutom PS5 -onlinetjänstproblem? –

PlayStation Network verkar ha gudar svårigheten genom dessa timmar, ta hänsyn de som recensioner för att även har dykt citerar online- dessutom rapporterna hemmahörande i säkert webbsidor, å andra sidan dessutom bara genom att kolla in den officiella sidan på PSN -status.

Vi har ingen aning det exakta vad de som pågående utfärdar är eller omfattningen resten av dem, å andra sidan tittar på sätt officiell PSN -statussida se fram emot PS4 dessutom PS5 det är det klart att det finns betydligt vilseledande på den grundläggande graden av. På detta är ändå troligen partiella dessutom tillfälliga svårigheten för att måste lösas inuti tillfällig.

Som svar på säkert källor, a Reparerar se fram emot onlinetjänsten PS4 dessutom PS5, så sätt bör lösas inuti tillfällig, inom avvaktan på och extra av data hemmahörande i Sony i fråga om svårigheten, i fråga om sätt jag skulle inte behövas.

Rapporterna resten av tjänsten framkom hela 20:30 dessutom utcheckat den officiella sidan ser ut sätt för att i fråga om utfärdar är redo att påverka bara om alla de områden inom PSN: kontohantering, deltar i dessutom sociala community, PlayStation Not, PlayStation Video dessutom PlayStation Store.

Inom alla de instanser utställning de som antal sektionerna den röda pricken, vilket betyder tenderar att “säkert tjänster även har svårigheten”, å andra sidan inom den lilla bokstaven de förhåller sig ändå väldigt vaga. Som svar på indikationerna är redo att sätt det har varit det svårigheten via för att gå online, starta deltar i eller komma åt antal onlinetjänster dessutom redo på tenderar att lära sig extra. Det är det men för att inte klart i fråga om utfärdar är utbredda inom Italien eller för att inte.

För tillfället även har modifieringschanser gjorts inom PSN via Sony sätt fortsätt att göra det säkrare, som svar på recensioner inom juni förra året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *