Alan Wake Remastered i Storbritannien ökad främja på PlayStation, fysisk variant

Sätt fanns en gigantisk vilja tenderar att Alan Wake Remastered bland PlayStation -användare givetvis ta hänsyn slutsatserna rapporterade resten av den märklig Christopher Dring med ursprung i GamesIndustry biz i fråga om uppdelningen resten av främja mellan de som antal versionerna resten av sporten, för att vill de som allra flesta resten av Remedy -titelns främja på PS4 att tillägga PS5, återigen bara i form av avseende på den fysiska marknaden.

84% resten av kopiorna kroppslig köpte i Storbritannien finns i PS4- att tillägga PS5 -versionerna, vilket tenderar att serien hade varit betydligt förväntad på Sony -plattformar, efter du kommer att behöva varit det finns en unik Xbox -konsol i en mängd 12 månader. Alan Wake Remastered slutade femma i rankning av veckans mest sålda spel i Storbritannien, för att som ersättare märkte FIFA 22 utmärka sig, i form av Far Cry 6 att tillägga Metroid Dread i släp.

Utöver skillnaden mellan installerade plattformar bör vi dessutom att fundera på ta reda på hur man sporten sanningen är är ett Meddelanden på PlayStation -plattformen, för att mest sannolik utgör det finns en betydligt förare och på samma sätt är utmärkta nyheter vänta seriens framtid, ta hänsyn tenderar att Alan Wake 2 verkar redan vara under utveckling det finns en ett tag på Remedy, även när sätt aldrig presenterades formellt.

Vi bör överväga den alla delar mycket mindre lätt vikt för att fysikern för tillfället är även har i den vanliga imagen resten av videospelmarknaden, förnämligast på ett deltar i som kan vara 5:e i Storbritanniens betyg, så vi pratar i fråga om ett förnämligast litet val. På detta är emellertid ändå den den som informationen för att vi är redo att avslöja det exakta att tillägga på grund av detta faktum är redo att analyserna bara göras på dessa dessa dagar de brukar berättar tenderar att sätt hade varit ett framgångsrik strejker vänta Alan Remake det som får Alan Wake cross-platform.

För mer information i fråga om sporten hänvisar vi dig mot vårt Alan Wake Remastered recension.

Leave a Reply