Har varit Battlefield 2042 initialt det finns en Apex Legends-inspirerad battle royale? –

Den bekanta insideren Tom Henderson av kontinuerligt avslöja ny, påstådd, bakgrund i fråga om händelsen resten av Battlefield 2042. Baserat på hans mest uppdaterade Twitter -uttalanden hade varit DICE: s skytt initialt det finns en Herre på täppan jämförbara Apex Legends.

Igår avslöjade Henderson som Battlefield 2042 beta var inte månader gammal som DICE ville föreslå och att utvecklingen av spelet kunde vara lite orolig. För närvarande hävdar ändå den produktiva insideren är benägna att teorierna för att inte för länge sedan cirkulerade på webben för att hävdar är benägna att Battlefield 2042 initialt påbörjade för att det finns en skjutare är sanna, i överensstämmelse med hans källor.

På det finns en viss tidpunkt inom händelsen bestämde sig ändå DICE som ett sätt att vända sig gentemot det finns en extra traditionell flerspelartitel, för att vi alla de jag vet att, så Henderson säger är benägna att mannen för att inte jag vet att det exakta efter är benägna att utvecklarna ändrat sig. Såväl som hävdar insideren är benägna att spelets Battle Royale -dynamik hade varit extremt inspirerad ytterligare Apex Legends, det finns en en annan titel på EA -teamet för att hela genom åren även har uppnått goda framgångar.

För att genom användning av all av data för att delas resten av Tom Henderson, men även normalt resten av insiders men även dataminatorer, rekommenderar vi dig är benägna att leverera dessa rykten genom användning av det finns en nypa salt.

Battlefield 2042 närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt titta på PS5, Xbox Series X | S, PS4, Xbox One men även PC ifrån men även genom användning av 19 november.

Leave a Reply