EA Sports men även FIFPRO förnyar kontrakt i fråga om “den viktigaste men även väsentligen den mest autentiska fotbollsupplevelsen”

Inom , Electronics Arts men även FIFPRO, en värld konsult vänta professionella fotbollsspelare, även har meddelat det finns en förlängning resten av deras partnerskap. Den 2 verksamheten även har därför förnyat sitt engagemang med ett syfte att erbjuda följare resten av EA Sports fotbollsspel “den viktigaste men även väsentligen den mest autentiska fotbollsupplevelsen vänta större än 150 tiotusentals ivrig spelare globalt.”

Electronic Arts säger: “Hela de som mest uppdaterade 28 åren även har EA Sports skapat världens gigantiska sportspel – älskat resten av följare, ivrig spelare men även fotbollssamhället hela i fråga om på jorden. EA Sports fotbollsfranchise drivs resten av genom 300 licensierade följeslagare, tillsammans med FIFPRO, för att räddningar mot tenderar att skapa spelets oöverträffade äkthet, både för tillfället är men även förr eller senare. Tillsammans med de som hundratals spelarnamn men även likheter för att stöds resten av FIFPRO -licensavtalet är EA Sports fotbollsupplevelser de som den som under vilket följare är redo att spela inom den ikoniska UEFA Champions League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga men även LaLiga Santander. ”

Det finns en stadion inom EA Sports fotbollsmatch

“Vi är de glada tenderar att hålla det uppe vårt långsiktiga partnerskap genom användning av EA Sports, det finns en sann följeslagare som kan vara engagerad inom tenderar att skapa de allra bästa interaktiva upplevelsen vänta fotbollsfans hela i fråga om på jorden”, uttalas pojken. Theo van Seggelen, VD vänta FIFPRO Holding.

Vi påpekar tenderar att vi inom den officiella EA -kommunikationen aldrig konversera i fråga om “FIFA“, å andra sidan bara för att resten av” EA Sports fotbollsfranchise. “Otänkbart tenderar att för att inte tänka på att på uttalanden om spelets möjliga namnbyte.

EA: s mest uppdaterade fotbollsmatch är det finns en riktig hit: FIFA 22 är första, andra, tredje, fjärde och femte i den dominerar på den svenskamarknads rankningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 9 =