Italien högre än Belgien inom matchen i fråga om 3:e tillräckligt med utrymme inom League of Nations 🎥

0

Inom gånggång, inom kampen i fråga om tredjeplatsen klockan 15:00, möttes förlorarna med ursprung i den 2 semifinalmatcherna Italien samt Belgien.

Inom tröstmatchen inom första halvlek märkte vi bara några få chanser på varje sida, så näten stod stilla. Italien tog ledningen till att börja med resten av olika halvlek. Inter -spelaren, Nicolo Barella via en gigantisk volley placerade pojken bollen inom webben.

Efter nästan det finns en timmes deltar i vunnit Italien det finns en straff. Pojken hade varit det finns en rejäl exekutor resten av som allvarligaste straffet Domenico Berardi. Alla bitar belgierna gjorde mot den tipsa hade varit bara för att med tanke på mildra nederlaget, målet gjordes resten av De som Keteller inom den 86: e minuten.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att ikväll, via börja 20:45, möts Spanien samt Frankrike inom finalen inom Nations League.