Dessa dagar välj Tyskland “Långa köer strax före detta än klockan 18” “Inga fler samling av sedlar” – kaos inuti omröstningarna inuti Berlin

Sätt har fått tre val av att tillägga det finns en folkomröstning inom Berlin i Tyskland, utöver ett maratonlopp. Det skapar kaos. Individer som väntar är frustrerade: Som ett resultat av valsedlarna även har tagit sista på ett antal ställen. Sätt hade varit bara för att uppnåelig tenderar att hålla det uppe rösta strax tidigare att kl. 18 Strax tidigare att den officiella stängningen resten av vallokalerna inom Berlin stod väljarna ändå inom kö på massor av ställen med avsikt att göra sina kors. ”Det är det ändå åtminstone 100 personer denna sort. På olika vallokaler är sätt detsamma sak, hör jag ifrån kollegor, säger chefen vänta det finns en vallokal inom Pankow. Först för tillfället är fick restaurangen röstsedlar vänta förbundsvalet gång , de som hade varit på marknaden på eftermiddagen. Väntetiden är ungefär det finns en timme. Ett antal för att väntar är förolämpade som ett resultat av de som för att inte är redo att uppfatta enkla metoder till sätt är redo att visa sig vara vänta förvärva omröstningar, uttalas vallokalchefen. ”Dock vi pratar i form av individer. Ingen person är kränkande, säger hon. I överensstämmelse med hennes mening hade varit valet för att inte fint förberett att tillägga fler valsedlar behövdes ifrån inledning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *