Brighton -spelare: Jag de mest effektiva mittfältaren inom Premier League

Brightons fotbollsspelare 25-årige Yves Bisum anser sig vara de mest effektiva mittfältaren inom Premier League.

Pojken närma sig ifrån Mali, men även inom de som förut 42 matcherna titta på sitt team missade mannen bara för att två.

“Jag behöver för att inte vara smug, dock jag anser mig vara de mest effektiva mittfältaren. Jag har kunskap eller färdighet i för att inte vi säger att ett annat namn, även när sätt finns fler fin leksaker. “Vänta mig är jag bäst men även sätt erbjuder mig självvärde men även kraft är benägna att arbeta”, nämnde mannen Bisum.

Inom lördags varje gång hans team firade gentemot Brettonford spelade mannen komma in sin en centesimal match titta på Brighton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *