ny en bild utställning huvudpersonernas design och lätthet väntar på den nya händelsen

0

Nuförtiden delade Warner Bros.Games och lätthet DC Comics ett helt nytt nyckelkonst tillägnad Gotham Knights, hålla det upp nya actionspelet vänta tredje individ som kan det efterföljande 12 månader. under vilket ny en bild utställning oss huvudpersonernas design: det är en aptitretare för att väntar på den riktiga spelpresentationen, som kan att verkar (kollektivt via olika titlar) på DC Fandom den 16 oktober.

Den nya bilden gör att vi är redo att undersöka Batgirl, Nightwing, Red Hood och lätthet Robin. Det är det en utsökt en bild, för att går från blått vara uppmärksam på rött, via stor tonvikt på lila. Bilden kommer att få oss för att andas för atmosfären inom Gotham Knights: mörkaktig, regnig men klart full resten av vitalitet. Vi noterar dessutom en detalj: pölen framför karaktärerna speglar Batman, vilket symboliserar sanningen det de som 4 hjältarna även har tagit genom Gothams tyglar och lätthet av kontinuerligt hans hjältearv.

Inom väntan på evenemanget inom oktober påminner vi dig i fråga om att kommer du att kunna lära vår förhandsvisning, under vilket vi förklarar att “Gotham Knights är det exakta vad vi förväntade oss resten av hålla det upp nya Batman -spelet för att avancerade resten av WB Games Montreal? Egentligen nej, börjar till via att Batman för att inte är nuvarande kanske närma sig hålla det upp på ett efteråt händelse?) och lätthet på detta närma sig oundvikligen att skala tillbaka attraktionskraften hos en produkt för att erbjuder oss 4 mycket mindre karismatiska och lätthet välkända karaktärer än Dark Knight.Hålla det upp förvirrar dessutom valet att avgå från den historiska huvudpersonen utan ut en att det är därför behovet att hålla det uppe den tidigare berättelsen, att inom Arkham -serien, men utgår från nästan överlappande berättande antaganden. Upplevelsens standarden ser ut ändå det har varit det under vilket och lätthet vi är redo att för att inte redo via att undersöka annat. ”

Gotham Knights

Ovan kan du dessutom undersöka samma identiska en bild, men via ett annat format.

[ad_2]

Leave a Reply