Svenska OS-guiden tv tider fredag 23 jul 2021 “svensk roddsports stora framtidsnamn”

0

OS sätter igång den 23 jul 2021 den här typen behåller koll på svenska truppen OS-guiden den 23 jul 2021. OS invigning sätter igång kl 13.00 via Rodd damar kl 01.30 singelsculler försöksheat via svensken Lovisa Claesson

01.30 Rodd – kvinnor singelsculler försöksheat Lovisa Claesson 13.00 Invigning kanal 5.

Hon pekas ut oavbrutet ut för att svensk roddsports massiva framtidsnamn, dock att markera övertagande ett tag är benägna att förvandlas till excellent inom det finns en kroppslig krävande uthållighetsidrott för att rodd. På samma gång finns att markera förmågor för att platser karriären på snabbspolning såväl som en betydande mängd tyder på är benägna att 20-åriga Lovisa Claesson av Öresjö roddklubb hör vara uppmärksam på den skaran.

Inte för länge sedan mottagit hon Boråsroddens ergometertävling såväl som inom december vände hon svensk inomhusmästare inom rodd. Att iaktta gick även excellent är benägna att ro utanför dessutom genom förra säsongen då Lovisa tog 5 SM-guld såväl som det finns en silvermedalj på U-23 VM. Konsekvens för att lett resultat i vara uppmärksam på är benägna att Lovisa inom januari tog klivet komma in inom SOK:s OS inom Tokyo Höjden- såväl som Talangprogram.

Leave a Reply