Renault råda över avslöjat detaljerna inom nya Megane även företagets framtida ett sätt

0

Renault Talk # 1 på onlineplattformen – ett digitalt evenemang inom den igenkännliga stilen vänta på detta franska varumärke. Luca de som Meo även Renaults arbetskraft delade sin fantasifull och i fråga om varumärket för att del av Renaults strategiska flygplan, de brukar första detaljerna inom nya Megane avslöjades.

För att ett varumärke för att platser sina köpare inom centrum börjar till Renault ett nytt kapitel vänta modernisering resten av den eu bilindustrin.
Hela genom begreppet “nouvelle vague” positionerar Renault sig för att ett varumärke genom användning av huvudmål på expertis, tjänster även ren vitalitet, för att ett varumärke för att skapar en bättre bilhantering vänta vardagsbruk utöver extra hållbara mobilitetslösningar. Dessa mål som är inom linje genom användning av varumärkets anda, för att råda över antagen genom användning av tiden eftersom den 1900-talet även utvecklat innovativa även moderna bilhantering. Kalenderår 2021 strävar Renault utöver nånsin efter att tillfredsställa marknadens efterfrågan även skapa koldioxidneutrala, säkra även flexibla mobilitetslösningar för att tillgodoser moderna kunders vill ha.
För att del av att markera första Renault Talk # 1-evenemanget Luca de som Meo presenterade den nya riktningen vänta på detta varumärke för att den strategiska planen vänta Renault vilar på.
För att modern i hela, energiomställningen i hela, fordonsindustrin avser Renault är benägna att utvecklas till att markera ”grönaste” varumärket inom Europa 2030, genom användning av 9 resten av 10 sålda fordon för att elektrifierade mode-.
Varumärket Renault kan modern i hela, expertis även tjänster, vilket framförallt bevisas resten av “Software Republique” -projektet, för att formar vägen framåt för stadsmobilitet. Över 2000 ingenjörer i riktning bort 5 modern som företag inom branschen närma sig är benägna att att samla sin av data i hela, cybersäkerhet, artificiell intelligens, databehandling, mjukvaruprogram även mikroelektronik med avsikt att skapa mobilitetslösningar personligt vänta metropol även ett kvarter samhällen.
Renault Re-Factory – den primära eu fabriken tillägnad runda finansierar – markerar varumärkets överlämna emot det finns en extra hållbar även ansvarsfull affärsmodell genom användning av ett fullständigt 120 000 återvunna eller återanvända bilhantering (tillsammans med elfordon) varje år. Det bara om 80% resten av att markera strategiskt återvunna tyget närma sig är benägna att återanvändas inom de som nya batterierna. I ämnet av andelen nytta resten av återvunnet materialfaciliteter inom nya bilhantering, avser Renault är benägna att förmedla första tillräckligt med utrymme 2030.
Renault erövrar fler avsnitt genom användning av sina “fordon vänta livet”, genom användning av sju elektrifierade C- även D-segmentmodeller för att ska introduceras 2025. Megane Conquest markerar begynnelse till 1 försäljningsoffensiv. Den nya generationen Mégane E-TECH Electric, det finns en bilen för att förkunnar vägen framåt för anslutna även sin helhelt som drivs med elenergi bilhantering, kan till och med är benägna att introducerat i hela, det finns en snar framtid. Till sist närma sig E-TECH hybridteknik är benägna att uppleva och extra utvecklingar inom framtida mode- i riktning bort avsnitt C även D, framförallt i fallet med effektivitetseffekt även tillfredsställande köregenskaper.

Renault råda över ändrat sin synliga id ganska mycket av gånger före. Bör det finns en sak borde inte ha förändrats eftersom den 1925, och det är det den igenkännliga även legendariska diamantformade märket.
Den före versionen resten av märket introducerades 1992 även redesignades 2015, så den behövde uppdateras. Som ett resultat av varumärket råda över det finns en stark närvaro på den moderna internationella marknaden även antal marknadsföringskanaler är den inte för länge sedan introducerade märket extra en samtida även bosatt även uppfyller därför sitt huvudsyfte, att markera behöver vi säger att är benägna att presentera Renault för att ett varumärke för att förstår moderna köpare även är i sin helhet underordnat ännu en deras vill ha. Den förenklade designen resten av märket genom användning av öppen linje och använder inte en typografiska komponenter även märkets signatur speglar Renaults öppenhet även transparens.
Den nya märket skapades inom samarbete genom användning av ett designföretag Landor & Fitch, även i riktning bort det följande kalenderår närma sig den är benägna att introducerat på hela bunten Renault-fordon även inom så mycket som nätverket resten av märket. Kalenderår 2024 närma sig hela bunten Renault-fordon är benägna att prydas genom användning av den nya märket.
Gilles Vidal, Chef vänta Renaults designavdelning, presenterade det finns en en bild resten av märket för att finns bak nya Mégane E-TECH Electric, tillgänglig i riktning bort 2022.

Gilles Vidal presenterade dessutom två foton resten av sin restaurerade även förbättrade inuti: – toppmodern expertis även toppmoderna skärmar – utrymme grund av fler fack vänta av ytterligare tröst även bekvämlighet – uppdaterade linjer, hus även materialfaciliteter inom linje genom användning av den nya fordonsåldern.
E-TECH hybridoffensiv
Via utöver tio års kompetens även det bara om 400 000 sålda bilhantering råda över Renault det finns en modern placera på den eu affären för elbilar. Renault att konstruera på sin av erfarenheter i hela, elfordon även råda över utökat sitt utbud resten av bästsäljande mode- genom användning av hybrid- även uppladdningsbara hybridversioner.
Grund av erfarenheten inom Formel 1 råda över varumärket utvecklat utöver 150 patent för att gör E-TECH hybridteknik lika en roman även anpassningsbar. i fråga om det är det det finns en hybrid eller det finns en påfyllningsbar hybrid, säkerställer denna expertis högsta energieffektivitet, roligaste köregenskaper, minimalt koldioxidutsläpp även minimalt bränsleförbrukning.
Med tanke på föra elektrisk rörlighet nästan hela bunten introducerades denna revolutionerande del resten av Renault-teknologin förra året inom sina tre mest viktiga mode-: – Clio E-TECH Hybrid – Captur E-TECH Plug-in Hybrid – Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid
Tillsammans med den inte för länge sedan introducerade Mégane Conquest, Captur E-TECH Hybrid även Mégane E-TECH Plug-in Hybrid, råda över Renault för tillfället är ett fullständigt sex E-TECH hybrid- även uppladdningsbara hybridfordon.
Gilles Le Borgne, Executive Vice President of Engineering på Renault Group, verifierade är benägna att varumärket sätter ihop sig vänta längre sikt hela genom är benägna att utvidga sortimentet resten av hybrid E-TECH-teknik ännu en framtida generationer resten av bilhantering.
Inom de som större segmenten, enkannerligen C-SUV-segmentet, närma sig det finns en ny 1,2-liters tre-cylindrig motor blandat genom användning av det finns en elmotor, 200 hk vänta hybridversionen (2022) även 280 hk vänta den uppladdningsbara fyrhjulsdrivna hybridversionen införas (2024.)
Den sin helhelt nya Renault Megane Conquest: sportig, hybrid, rymlig
Den unika även sin helhelt hybriddesignen inom Mégane Conquest bryter marknadskonventionerna även gör att markera potentiellt vänta denna modell att avbryta kommer in på den internationella C-segmentfordonsmarknaden. Det är det den primära SUV-kupén i riktning bort det finns en seriebiltillverkare för att kombinerar körglädje, tröst även rymd.

Den robusta karaktären även att markera slående utseendet liksom den sin helhelt hybridmotorn gör den faktiskt en roman inom segmentet. Å ena sidan TCe 140- även TCe 160-motorerna genom användning av 12 V-mikrohybrider som kan vara synonyma genom användning av finansierar, formbarhet även körglädje, sedan igen E-TECH-hybridmotorn på 145 hk för att tillåta citerar ännu en 80% resten av stadskörningen på sin helhelt elektrisk drivenhet även därför avklinga förbrukningen genom användning av 40% jämfört genom användning av termiska motorer inom samma identiska körcykel.
Efter den entusiasm för att orsakades resten av 6000 beställningar i riktning bort eu köpare inom maj, närma sig den sin helhelt nya Renault Mégane Conquest E-TECH Hybrid ännu en vår marknad inom juni.
Värde närma sig först
Fabrice Cambolive, Senior Vice President vänta Renault Sales and Operations, råda över meddelat varumärkets nya kommersiella prioriteringar:
– Det finns en oerfarna offensiv för att bör uppmuntra ännu en snabb utvecklingssökning inom försäljningen resten av E-TECH som drivs med elenergi mode- även hybrider: 25% resten av fordonsförsäljningen inom Europa promenerar ännu en elektrifierade bilhantering även 30% resten av Clio-enheter för att köpte inom Frankrike är enbart hybrider.
– Merchandise: påskynda förnyelsen tillhandahållandet inom Europa även inte i hemlandet även återställ marknadsandelarna inom C-segmentet
– Värde genom antalet sålda bilhantering: hela genom är benägna att specialiserat sig i försäljningskvalitet även prisstrategi; ännu en instans är intäkterna i riktning bort försäljningen resten av det finns en Mégane Conquest utöver 30 000 euro, jämfört genom användning av den genomsnittliga intäkten per såld modell på 15 000 euro.
Även när Renault är nöjd med sina franska rötter, är att markera ett internationellt varumärke. Titta på ett och annat ny modell även erövrad marknad stärker Renault sin affärsmodell. Att markera slutgiltiga målet: att utvidga lönsamheten inom sina mode- även anpassa generationen resten av nya merchandise med avsikt att erövra nya marknader.
Renault råda över det finns en stark närvaro på sina mest viktiga även förmodligen den mest lönsamma internationella marknader (Brasilien, Ryssland, Turkiet även Indien) genom vilket de som av konstant att spekulera för genom användning av ständig övervakning resten av risknivåerna.
Inom Europa av konstant Renault är benägna att förlita sig på sina mest viktiga marknader – Frankrike, Spanien, Italien, Tyskland även UK – genom användning av ett men tydligare mål som: är benägna att dra nytta av E-TECH-modeller med avsikt att befästa sin modern placera i hela, elmobilitet även accelerera marknadsandelar inom C -segment även avsnitt resten av kommersiella bilhantering.

[ad_2]

Leave a Reply