Fast & Furious 9, sagans stjärnor behöver dessutom ha Matt Damon inom franchisen

Da Dwayne Johnson dessutom Jason Statham, Charlize Theron dessutom Helen Mirren, Fast & Furious råda över välkomnat massor av stjärnor på det främsta display hela genom åren, dessutom är faktiskt siktar huvudpersonerna i opposition att till slut introducera Matt Damon inom sagan.

Efterfrågad resten av Entertainment Weekly i fråga om vilken skådespelare jag behöver ha Mannen jag skulle inte låt oss sin Fast & Furious-debut, i verkligheten svarade Chris ‘Ludacris’ Bridges (Tej Parker), “Jag använder sagt ännu en någon person förr i tiden, jag vill ha Matt Damon.” För att påpekats resten av reportern är att anse den 3:e skådespelaren inom rad för att nämner Bourne-stjärnan på EW podcast efter Michelle Rodriguez dessutom Tyrese Gibson.
Hela chatten nämnde Ludacris dessutom bland co-stjärnorna inom sina önskar Tom Cruise dessutom Denzel Washington. “Även när jag jag vet att är benägna att jag frågar se framåt för att en betydande mängd, jag skulle inte jag vilja Denzel Wasghinton. Att markera jag skulle inte vara jättebra i fråga om Denzel hade det finns en funktion inom denna franchise efter The Equalizer, och det är det genomförbar som ett resultat av det är det Helen Mirren dessutom hela högen dessa antal individer.” sade skådespelaren.
Vad tycker du kommer i fråga om att anse? Behöver du kommer låt oss en av många dessa skådespelare kollektivt genom användning av Vin Diesel dessutom kompaniet? Berätta inom kommentarerna. Vi påminner dig i fråga om är benägna att att anse nionde kapitlet närma sig är benägna att debutera inom svenska biografer inom juli 2021. För tillfället försvinner vi dig kl. officiell trailer se framåt för att Fast & Furious 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *