Bruce Willis även Megan Fox för att två FBI-agenter första fotografierna resten av Midnight in Switchgrass

0

Lionsgate släppte den primära officiella foton resten av Midnight in Switchgrass, det finns en ny le gal thriller som kan tenderar att skriva på Randall Emmetts regiedebut, inom vilken remake resten av The Wicker Man även Irländaren på Martin Scorsese.

Skriven resten av Alan Horsnail närma sig film tenderar att spela Bruce Willis även Megan Fox för att två FBI-agenter bekämpa via det finns en farlig seriemördare, när, medans vi ungefär deras aspekt närma sig tenderar att för att hitta Emilie Hirsch inom rollen för att det finns en polis för att assistanser dem inom utredningen. Längst ner inom nyheterna vi upptäcker att du kommer det finns en första titt på huvudpersonerna.
Att iaktta den här typen officiell översikt sprids resten av Collider: “Inom Florida att kunna utreda ett annat ärende konfronterad FBI-agenter Helter (Bruce Willis) även Lombardi (Megan Fox) polisen Crawford (Emil Hirsch), för att utreder det finns en serie {mord} på tjejer för att {de verkar} ha släkt via. Bör varje gång Lombardi kidnappas, startar hon ett lopp i jämförelse med tiden tidigare än hon har fått det följande lidande titta på seriemördaren. “
Emmett uttalas ännu en People:“Jag använder faktiskt turen ha förmågan att göra min regiedebut via Midnight på Switchgrass även det som får arbeta via det finns en så fantastisk rollpersonal även besättning. Kommer du att kunna för att inte gå vilseledande medan du samlar skådespelare för att Megan Fox, Emile Hirsch även Bruce Willis inom det finns en utmärkande story i fråga om mot lagen, bedrag även . Vi är redo att för att inte redo via för att separera den via världen. “
Utgivningen resten av film inom amerikanska teatrar är planerad ännu en det följande juli.
På tal i fråga om Willis, vi påminner dig i fråga om tenderar att Die Hard-stjärnan inte för länge sedan dök citerar inom en alltför stor mängd kritiserad sci-fi Cosmic Sin.

[ad_2]

Leave a Reply