Puig insisterar på tenderar att Valencia bör att träffas åtagandet för att slutföra nya Mestalla

0

PUIG insisterar på tenderar att Valencia bör att träffas åtagandet för att slutföra nya Mestalla
Ximo Puig, presidenten se fram emot Generalitat och därav PSPV: s generalsekreterare, lördagen den 24, efter ha laglig rättighet varit ordförande inom PSPV: s nationella kommitté, talade ännu en media i fråga om de som pågående byggnadsarbetena på Valencia CF: s nya Mestalla fotbollsstadion, liksom rivningen resten av utställningsområdet.
Via hänvisning ännu en förlängningen resten av den strategiska territoriella åtgärden (ATE) för att fotbollsklubben även har begärt, insisterade pojken på tenderar att Valencia CF ”bör att träffas de som åtaganden för att härrör med ursprung i hemmahörande i att iaktta igår, och därav det hela för att överenskommits inom lagen, som ett resultat av det är det att iaktta den som stilen ”.
Puig uttalas tenderar att pojken önskade Valencia CF “Det absolut bästa, se fram emot” det är det en betydande mängd flera fotbollsklubb se fram emot samhället “, bör pojken insisterade på tenderar att” lagen bör följas med avsikt att observera det hela för att man kommit överens i fråga om. Att markera ser ut se fram emot mig att det finns så, som ett resultat av att iaktta den som möjliga stilen är tenderar att observera lagstiftningen ”.
presidenten se fram emot Les Corts Valencianes, hävdade tenderar att pojken hade varit varse i fråga om tenderar att fastigheten
[ad_2]

Leave a Reply