Messi köpte det finns en olika bostadsrätt inom Miami, bara för att terrassen även har 200 kvadratmeter

0

Att markera argentinska fotbolls esset Lionel Messi ser ut ha bestämt sig med ett syfte att Miami borde vara hans mål som när som helst pojken avslutar sitt reseadministratörer inom Barcelona. Messi köpte det finns en olika bostadsrätt inom Floridas gigantiska metropol, skriver världsmedia.

Messi investerade summa pengar titta på 2 kalenderår av den anledningen som inom att inköpa det finns en bostadsrätt inom komplexet. Av den anledningen som betalade pojken 5 miljoner dollar titta på all lyxig.
Är faktiskt även har pojken påstås avsatt 7,3 miljoner euro titta på den nya byggnaden:

Byggnaden ligger på allra bästa tillräckligt med utrymme, ungefär stranden, för att inte ett i riktning bort centrala Miami. Lägenheten upptar det bara om så mycket som översta våningen via utsikt överallt i {havet}.
Fastighetsplatsen “The Real Deal” skriver är benägna att att markera nya förvärvet resten av Barcelonas fotbollsspelare täcker 511 kvadratmeter, varav 195 kvadratmeter är terrasser.
Att markera mega världen även har 6 simbassänger, spa, gym, yogastudio, lekplatser, massivt delikatesser såväl som vinkällare.
Den här typen är situationen:

[ad_2]

Leave a Reply