Bordeaux är på ett sätt i opposition att till kapitel 11 – de som bör som rör sig fort för att hitta 60 miljoner euro

0

Franska Bordeaux är på ett sätt i opposition att till kapitel 11 efter utträdet resten av ägaren för att ägde många av aktierna inom klubben – den amerikanska fonden “King Street”.

Efter att iaktta meddelades är benägna att ägarna hade slutat finansiera klubben meddelades att iaktta är benägna att Bordeauxs skuld hade varit 60 miljoner euro, å andra sidan att iaktta kan flippant inträffa är benägna att beloppet kan stiga ta sig an 80 miljoner det följande per vecka.
I fråga om klubben för att inte vi upptäcker att det finns en konsumenter för att betalar skulden närma sig pojken är benägna att utvisas i riktning bort Ligue 1 inom december resten av säsongen.
L`kip skriver i fråga om 4 möjliga eventualiteter:
– I fråga om klubben för att inte vi upptäcker att det finns en konsumenter övertagande fotbollsförbundet hela högen sina poäng men även skickar honom ta sig an olika ligan.
– I fråga om Bordeaux förklarade till kapitel 11 men även kunden tog genom skulderna, tog Frankrikes FS 15 poäng i riktning bort klubben och såklart jag skulle inte att iaktta gå ta sig an det finns en minska rang.
– I fråga om Bordeaux förklarar till kapitel 11 och inte för inte inte utan skäl vi upptäcker att det finns en konsumenter, bör klubben gå ta sig an olika ligan ännu en gång.
– I fråga om det finns en konsumenter är tillgängligt i inom klubben det följande per vecka för att är redo att förmedla det finns en skuld på 60 miljoner euro jag skulle inte Bordeaux räddas i riktning bort både till kapitel 11 men även nedflyttning.
De som första prognoserna inom Frankrike inte för inte inte utan skäl optimistiska.
Bordeaux råda över varit mästare inom Frankrike sex gånger, senast 2009. Klubben råda över vunnit cupen 4 gånger.

[ad_2]

Leave a Reply