3:e DLC 2021? Tidigare läcka hade gissat varendaste

Pokémon Sword and Shield kan förvärva ett 3:e DLC 2021. närma sig med ursprung i hemmahörande i det finns en tidigare allmän läcka inom februari 2020 på 4chan. Varför gräver vi citerar att markera är faktiskt? Se framåt för att inom efterhand inser vi är benägna att att markera läckage hade extremt “gissat” varendaste kommande meddelanden. Omkring den punkten hade inte en kotte ansett att markera trovärdigt, både se framåt för att källan men även se framåt för att den överdrivna mängden uppgifter för att inkluderades.

Upplagt från det finns en anonym 4chan-användare hävdade läckan är benägna att att markera 2020 Pokémon Sword and Shield de kanske förvärva två DLC: er för att jag skulle inte inklusive ännu en cirka 200 Pokémon. Att iaktta påstås eftersom den är benägna att 2021 jag skulle inte det finns en remake från Pokémon Diamond men även Pearl komma. Såväl som talade läckan i fråga om ett annat forskningsprojekt omkring den punkten bara för att känt för att Project Kingpin för att jag skulle inte släppas 2022: även när att markera för att inte är uppnåelig att underbygga för på detta, är att markera ganska mycket tveklöst är benägna att att markera hänvisade ännu en Arceus Pokémon Legends, förväntas bara för att se framåt för att 2022.
Avslutningsvis uppgav läckan är benägna att 2021 jag skulle inte det finns en DLC se framåt för att Pokémon Sword and Shield dessutom komma, vilket kan inklusive ännu en bland de som saknade Pokémon men även tre nya mystiska Pokémon. I själva verket är att markera uppnåelig är benägna att läckaren råda över har inte ganska mycket (ganska mycket) vänd men även gissat de som antal meddelandena och använder inte en sin ägo någon person uppgifter.
Såväl som, läckan är är faktiskt tidigare och det är det uppnåelig är benägna att GameFreak för tillfället råda över lagt denna DLC bostadsrestauranger. Sanningen det inga olika rykten råda över dykt citerar i fråga om det är det sanningen är “förvånansvärt” ta hänsyn till är benägna att Pokémon-insiderna är rätt aktiva. Pokémon Diamond men även Pearl hade sanningen är tagits som rätt från de flesta hela det finns en ett tag men även tillkännagivandet överraskade för att inte någon person.
E3 2021 i allmänhet är en fördelaktig ett tag är benägna att tillkännage ett 3:e Pokémon Sword and Shield DLC, så är faktiskt vara insatt i bara för att redo. För tillfället vara insatt i få glädje av Ny Pokémon Snap: trailer visar de vackra inställningarna på Nintendo Switch.

Leave a Reply