Messi behåller Barcelona vistelser inom sporten, Pjanić ännu en gång och använder inte en min

0

Lionel Mesi (Messi) behåller Barcelona omkring liv. Argentinern hade varit dubbelspelare i opposition att Getafe, vilket räckte så att vinna i opposition att det finns en en betydande mängd frånstötande besökare som.

Messi satte hemmalaget inom ledning inom den 8: e minuten, bara för att 4 min på ett tag ägde rum inträffade utjämnaren. Hans skott ägde rum inträffade kommer in med ursprung i hemmahörande i höger facet dock Clement Lenglet lyckades rädda att markera genom användning av ett extremt reaktionsstopp.
Gästerna lämnades för att inte inom skuld, så de som skakade dessutom online- ytterligare sin egen målvakt. Inom den 28: e minuten gjorde Sofian Chakla att markera dessutom inom december från första halvlek hade varit Messi målskytt ännu en gång.
Som ett alternativ så att avsluta sina motståndare inom fortsättningen mötte de som bekymmer. Enes Unal gjorde mål som inom den 69: e minuten se fram emot 3: 2. Inom matchens sista gjorde Ronald Araujo 4: 2, dessutom inom domarens alternativ gjorde Antoine Griezmann att markera 5:e målet se fram emot Barcelona med ursprung i hemmahörande i straffpunkten.
Vår Miralem Pjanić hade varit ​​på bänken dessutom gick för att inte kommer in inom sporten.