Falcon and The Winter Soldier, testa kommer in det finns en “profetisk” tweet med ursprung i hemmahörande i Anthony Mackie med ursprung i hemmahörande i 2014

0

Vänta följare resten av Marvel Cinematic Universe serien Falcon and the Winter Soldier jag skulle inte reagera Captain America’s arv efter händelserna inom Avengers: Endgame. Finalen, publicerad inom streaming på Disney + fredagen den 23 april, även har att omedelbart förtydligat hela högen tvivel inom på detta avseende.

Efter det avsnittet resten av Falcon and The Winter Soldier, tillsammans med är benägna att göra klart som verkligen är Power Broker, vidimerade är benägna att den nya Kapten Amerika är Sam Wilson (Anthony Mackie), för att initialt tog osäker samt tyckte är benägna att rollen hade varit titta på stor titta på honom.

Att iaktta denna sort valet även har förståeligt nog respektera fansen, även när att iaktta för att inte är i sin helhet plötsligt, som ett minimum titta på dem för att känner ytterligare Marvel serier. Inom juli 2014 infört Joe Quesada ytterligare Colbert-rapporten är benägna att med ursprung i hemmahörande i det följande kalenderår Sam Wilson jag skulle inte ha plockat nämner Captain America sköld.

På den punkten, inom Marvel-filmer Anthony Mackie hade bara för att dykt nämner det finns en direkt, inom Kapten Amerika: Vinter Soldaten, samt att iaktta hade varit besvärligt är benägna att tänka på sig är benägna att att iaktta dessutom jag skulle inte inträffa inom Marvel Cinematic Universe. Som ersättare även har vi betraktat Sam Wilsons nya mansdräkt inom finalen resten av Falcon and the Winter Soldier.

Det finns en tweet resten av skådespelaren för att traskar igen ytterligare den punkten är alltså igen , vilket vi dessutom är redo att låt oss titta på längst ner inom nyheterna.Mål traskar inom uppfyllelse! Det är det bara för att serietidningen, däremot det är det ändå osannolikt! “ skrev Anthony Mackie 2014 samt bifogade dessutom ett någorlunda rörligt fotografera. Man är redo att därefter vi säger att är benägna att mannen förutspådde kalenderår för tidigt vad för att dessutom jag skulle inte inträffa via hans versionskaraktär live-action.

 

[ad_2]

Leave a Reply