Epic Games Store, Itch.io indiebutiken finns med det finns en app

0

Itch.io, den erkända indiebutik, är för tillfället är tillgänglig på Epic Games Store inom typ av app: ett otroligt händelse se fram emot denna märkliga showcase tillägnad opartisk produktioner.

Via hans 160 miljoner användare, Epic Games Store att iaktta är redo att definitivt ge Itch.io ett viktigt steg, inuti ramen se fram emot det finns en extra en roman än exotisk operation. Sanningsfasetter är tenderar att vi pratar i fråga om det finns en lagra inom affärslokalen.
Det bästa sättet att fungerar att iaktta det exakta? Det är det simpelt: gör bara för att Nedladdning av Itch.io från Epic Games Store, installera apparaten såväl som starta den så att befinna dig inne inom marknad indie såväl som ha tillgång till dess intressanta lista.
“Itch.io är det finns en samling för att rymmer ett antal de som väsentligen den mest märkliga, intressanta såväl som opartisk skapelserna du kommer att hitta på webben”, säger det finns en talesman se fram emot den opartisk affärslokalen ytterligare Polygon.
“Är benägna att föra appen ytterligare Epic Games Store erbjuder oss sannolikheten att uppnå det finns en en betydande mängd det bredare tittare, som kan ha förmågan att avslöja den antal insamlingen från indieprodukter vi är de ett nummer se fram emot.”

[ad_2]

Leave a Reply