SPORT: Boris Johnson frågade resten av Saudiarabiska är benägna att “korrigera” Premier League vägran resten av Newcastle United Deal

0

Boris Johnson frågades resten av Saudis kronprins är benägna att “korrigera” Premier League vägran på 300 miljoner € Newcastle United Deal.

Kronprinsen inom Saudiarabien, Mohammed bin Salman, råda över tydligt varnat Boris Johnson per sms är benägna att förbindelserna mellan Förenade kungariket att tillägga att iaktta arabiska landet jag skulle inte skadas i fråga om den brittiska den federala regeringen för att inte ingrep som ett sätt att “korrigera” att iaktta “oförklarliga” (för att pojken kallade att iaktta) Premier League-beslutet är benägna att för att inte möjliggöra förvärvet resten av Newcastle United vänta 300 miljoner pund resten av det finns en saudisk investeringsfond.

 

Johnson farligt Edward Lister, hans Persiska viken-rådgivaren, är benägna att förmedla itu i form av problemet att tillägga hans lösningar ännu en premiärministern har varit i enlighet med plikt nästa: ”Jag inom saken. Jag övertagande den”.

 

Daily Mail, för att först rapporterade i fråga om prins Mohammeds lobbyförsök, nämnde är benägna att meddelandet ännu en Johnson skickades den 27 juni att tillägga innehöll nästa: “Vi tro är benägna att Premier League närma sig är benägna att pröva på nytt att tillägga korrigera dess oförklarliga slutsats.”

[ad_2]

Leave a Reply