regissören varken bekräftar eller förnekar problemet

Days Gone 2 det framstå som att anse har varit raderade, eller inom alla de omständigheter ser ut projektet för att inte ha godkänts från Sony, vill tenderar att specialiserat sig i extra framgångsrika titlar inom sin blockbusterpolicy, emellertid problemet borde inte ha varit varken bekräftad eller förnekad ifrån regissör Jeff Ross, ifrågasatt med avseende på ta hänsyn till hans “misstänkta” träningsspårning på att anse sociala världen efter Bloomberg-uppenbarelsen.

Förlitar sig till 1 inte för länge sedan uppnådd omröstning från Bloomberg-journalisten Jason Schreier, Days Gone 2 jag skulle inte ha avvisats från Sony, för att jag skulle inte ha fått Bend Studio tenderar att arbeta genom användning av ett annat spela och på samma sätt tenderar att stödja det finns en påstådd remake från The Last of Us. Även när att anse första kapitlet ordentligt mottogs i synnerhet från de flesta, jag skulle inte tydligt siffrorna för att inte vara sådana tenderar att de som inkluderade det finns en uppföljare inom Sonys blockbusterstrategi, i enlighet med image för att framgår från artikeln.
Utgåvan utlöste att omedelbart det finns en fungerar från protester ifrån massor av följare, för att vill låt oss titta på Days Gone 2 uppförda som ersättare. Inuti varje liten sak på detta visar de mest uppdaterade timmarna medregissören Jeff Ross bevisad sig vara hjälpligen livlig på den sociala fronten hela genom tenderar att retweeta eller uppskatta tweets ifrån antal individer som uttryckte hjälper vänta Bend Studio och därav stödja anledningen till Days Gone.
Ross vanor kan ha verkat för att en form intyg på vad som har hänt på Bend Studio i enlighet med Schreiers rapport, för att regissören önskade att specificera sin placera, i sanningen genom användning av det finns en “inte en enda touch på”: “Vad händer allihopa, tacksamhet så att ni bekräftade varje liten sak på detta hjälper. Jag ha kunskap i för att inte verifiera eller förneka något, så hände glöm inte att i fråga om jag ger betydligt på bara några få tweets betyder att anse bara för att tenderar att jag använder läst meddelandena och därav jag uppskattar dem, inget annat. Jag gillar! ”
På detta är vad Ross skrev inom sin tweet, för att verkar vara extremt extraordinärt lämpligt och därav balanserad och därav lyckas lugnt komma ur den pågående kontroversen. Med avsikt att se till att är redo att det finns en “inte en enda touch på” inom på detta tillåta tolkas för att någon person matris från Intyg från visionen för att framkom ifrån Schreiers artikel, specifikt tenderar att Bend Studio för att inte uföra arbeten på Days Gone 2 hela genom att utse Sony, emellertid vi återstår att vara vistelser inom spekulationsfältet.
Vi kommer till och med ihåg att anse Days Gone kommer till och med vara uppmärksam på PC inom vår, för att den primära titeln inom ett nytt en fest från Sony-spel på Windows-plattformen.

Leave a Reply