Dinamo infört metoder till deras nya stadion ännu en ett pris resten av 60 miljoner euro närma sig är benägna att söker

0

Zagreb Dinamo även har presenterat konceptet att tillägga visionen i fråga om utseendet på hans nya stadion på sociala medier. De som släppte basdata utöver bilder för att utställning metoder till den stadion ska söker. I överensstämmelse med för att publiceras är faktiskt närma sig sektorn är benägna att priser 60 miljoner euro att tillägga skulle vara klar i fråga om tre kalenderår.

Inom ögonblicken varje gång våra entusiastisk spelare skriver nya eviga kapitel resten av den berömda Dinamo presenterar vi se fram emot första gången konceptet att tillägga visionen i fråga om metoder till vi tycker är benägna att vårt hus ska söker! Förlitar sig på materialfaciliteter tillverkat resten av klubben att tillägga inom enlighet via UEFA-standarder, att markera synliga utseendet på sektorn inom Maksimir gjordes resten av den berömda Zagreb-arkitekten Otto Barić, via sina följeslagare med ursprung i hemmahörande i att markera nischade bolagen Polymachine för att förvandlade konceptet att tillägga visionen ännu en dessa foton – meddelade klubben.
För att sagt består av den nya Dinamo-arenan 34 000 säten, 3000 VIP-platser, högsta gästfrihet, Mediacenter, absolut logi se fram emot åskådare via oförmåga att tillägga extra.

[ad_2]

Leave a Reply