Porsche råda över avslöjat intressanta huvudpunkterna med ursprung i hemmahörande i tenderar att kolla in den nya generationen resten av 911 GT3

0

Bland de många massor av “trakasserierna” med ursprung i hemmahörande i en av många förproduktionsporschen 911 GT3 med ursprung i hemmahörande i detta 992-serien sticker 5.000 kilometer ut genom användning av det finns en tempo på 300 km / h.

Att markera berömda tyska bilföretaget, för att bland annat är synonymt genom användning av ett antal timmars uthållighetslopp, presenterade inte för länge sedan den mest uppdaterade upplagan resten av 911 GT3 (992-serien), för att redan råda över bevisat sin tempo men även hantering på Nürburgring Nordschleife. än 12 sekunder.
Tillsammans med tempo men även hantering råda över Porsche uppmärksammat sina bilars stabilitet men även tillförlitlighet inom många år men även råda över bevisad sitt ovillkorliga intresse inom obeveklig testning resten av den nya generationen 911 GT3, för att förproducerades på den berömda italienska oval spåra Nardò.
Inom det finns en obeveklig söka (för att bara för att avbröts hela genom tankning) täckte testbilen 5000 kilometer på det praktiskt taget lägre än 17 timmar, det praktiskt taget genom loppet av full tryck, som ett resultat av den körde 300 km / tim alltid.
Ta sig an kvarvarande uttalas Porsche tenderar att den 4-liters atmosfäriska 6-cylindriga boxermotorn kollektivt genom användning av olika prylar klarat testet utan ut en bara några få svårigheten, som inte är det finns en slump möjliggöra tenderar att 911 GT3 har varit på antal simulatorer men även inom antal (icke) förhållanden tidigare än loppet på Narda tillbringade 22 000 timmar.
Avslutningsvis är att markera väl värt att säga att det finns Porsche för att stolt äger flest segrar inom att markera väsentligen den mest erkända Le Mans 24-timmars uthållighetsloppet, under vilket tillförlitlighet är bland de som mest viktiga länkarna på allmänt ta sig an framgång.

Leave a Reply