Mercedes-Benz även har lanserat det finns en ajour version resten av CLS

0

Den förstklassigt omgjorda versionen resten av Mercedes lyxiga Coupé eftersom den även har medfört ett antal förändringar.

Tre kalenderår efter presentationen resten av den 3:e generationen resten av CLS-modellen inom Stuttgart, visar de förberett det finns en omdesignad version resten av sin lyxiga Coupé eftersom den för att för att inte består av modifieringschanser genom loppet av motorhuven.
Tillsammans med nya strålkastarhöljen att tillägga förstklassigt nydesignade karosselement finns alla de variationer resten av CLS är faktiskt dessutom i form av att iaktta snygga AMG Line-paketet för att innefattar antal stötfångare, trösklar att tillägga att iaktta distinkta Panamericana-kylargallret för att pryder AMG-modeller.
I form av redesignen hände två nya mode- resten av 19-tums lättmetallfälgar att tillägga ett antal nya 20-tumsalternativ, att tillägga att iaktta rik utbudet resten av karossfärger även har utökats i form av det finns en ny nyans resten av blått. Förändringar inom den rikt utrustad hytten funktioner som ny multifunktionsratt att tillägga ett antal nya kombinationer resten av läderbaserat att tillägga ädelträpaneler.
Shoppare inom den nydesignade upplagan resten av CLS är redo att ändå bestäm i form av de som berömda bensin- att tillägga dieselmotorerna i form av ett effektområde ifrån 194 vara uppmärksam på 435 hk.

Leave a Reply